2 timmar

Om två timmar går bussen till Stockholm. Måste slänga ner lite saker i en väska och plocka i ordning lite på r ummet innan det. Men det går fort, så det blir inga problem. Funderar bara på om jag ska äta lunch, eller om jag ska vänta till vi äter ute på restaurangen. Det får vi se. Får se om det hinner bli mer blogging innan jag åker.

Trevlig helg! ♥


Diana

Sitter och tittar på dokumentären. Kan inte släppa att jag faktiskt åkte genom den tunneln bara ett par timmar innan detta hände. Det var första gången jag var i Frankrike och Paris. Vi hade varit inne och kollat på lägenheten i Paris och såklart varit på alla turistsaker. Vi var ute och åt på en resturang och sedan så åkte vi bara runt lite i Paris. När vi kom ut till landet så gick vi och la oss och när vi vakna upp nästa dag, fick vi veta vad som hänt. Jag var ju bara 6 år när detta hände, så jag förstod inte så mycket.

Imorogn bitti ska jag cykla 2 mil. Ska nog vakna vid halv 8 och sen ut och cykla dirket, så har jag det gjort. Ska träffa Malin vid lunch. Sedan på kvällen så drar jag och Bea battttttttttten till Stockholm! :) hihi

NATTI, gott folk

Top model

Bea kommer snart hit. Vi ska kika på top model. VI kanske hinner se slutet på sjukhuset med. Har inte sett det, men de tkanske är bra. Vi ska äta melon och parmaskinka och sen chokladbollar. Eller jag ska äta melon och skinka till förrätt och sen varmagrönsaker. Får se om jag orkar efterrätt med. Tveksamt, men man vet aldrig.

Mys med bea batten även i kväll alltså. Trvligt!

Nu ska jag steka mina grönsaker!

Ha en trevlig kväll, för det ska jag !:) <3


Dagens

Länge sedan jag körde en dagens. Måste bli bättre på det.

Dagens bästa: Jag hittade min kalender idag! I datasalen! Och den låg kvar på samma ställe! :) Nu är min framtid räddad!

Dagens sämsta: hmm. Får bli min benhinneinflammation

Så är det

Tur att jag har tjejerna i skolan. Under skoldagarna känns allt okej, men så fort jag kommer hem vill jag bara härifrån. Jag vill bort. Inte hemmifrån, för jag trivs ju hemma. Men Bort någonstant bara.

Iblnad önskar jag att jag var penisonär och bara kunde dra från allt när jag ville. Men så lätt är det ju inte. synd. allt blir bara så jävla fel.  Skulle så gärna vilja åka till Frankrike nu. Skulle behöva det som fan. Kollar på bilder varje dag från frankirke, och från johanna och jaqcues bröllop och alla bilder på alla jag känner där.

Kände mig jätteelak mot BEABATTEN, när jag sa att vi inte kunde åka till Stockholm. Så jag ringde henne nyss och sa att vi åker i alla fall.  Tror jag kan behöva komma bort lite, även om det bara är för en natt. Vi ska mysa. Äta coscos (om vi hittar) och myspysa ännumer. SPEMMOSOSOSOSOSO OCH BEABATTTTTENmys alltså.

Hoppas jag känner mig bättre snart. Jag orkar inte det här.


Lunchen

Lunchen i skolan idag var väldigt rolig. Fan va vi skrattade. God mat för en gångs skull! Lax!

Har tappat bort min kalender. Skit! Jag hade skrivit upp massor. Hela mitt minne var där i, för att jag inte skulle glömma något. Typiskt att jag inte skrev i mitt namn. Kanske att Helena tog den, eller att den ligger kvar i klassrummet. Får kolla imorgon. Kan ju faktiskt ligg ai skåpet med. Hoppas den hitter till mig igen. :)

Var så sugen på något tidigare ikväll. Så bakade chokladbollar. Nu mår jag illa. Som det kan bli. Hoppas vi inte har något att göra till imorgon. I så fall vet jag inte om det. Men tror inte det var något. Och på fredag är det idrottsdag. Hittar jag den inte imorgon så, går jag och köper en. Ska kedja fast den i min väska sen. :) haha. Funderar på om jag ska titta på en film. Så får det nog bli.

Onsdag

Igår var jag ute och gick. Tror att min benhinneinfamation har kommit tillbaka. Har så jäkla ont. Kunde inte ens sova inatt. Trots att jag sov med "fotbollsstrumpor". Brukar bli bättre när det är varmt. Jäkla skit.

Igår åt jag hos mormor! Och vad hade hon gjort till efterrätt om inte danskäppelkaka! Bästa. Bara för att jag och bea batten pratade om det samma dag :) Åt som en tok. Sen kunde jag knappt röra mig. Men jag gick hem i alla fall och lite till :)

Aramis har fått stora skavsår från gipset. Köttsår. Stackarn. Så han fick vara utan gipset inatt. Han ligger i alla fall bara ner´, så det kan inte spela så stor roll.

Lång dag idag. Vi slutar nästan 4. Inte vanligt  för oss i S02a. Fast det lär det ju bli. kvart i 7 på torsdagar är mindre kul.

Om man skulle skriva ut sin Svenska uppgift? Så får det bli. Måste gå och packa ner något smärtstillande, ifall det blir värre i benhinnorna.

just nu

det är nu jag behöver dig, kära du!

!

jag hatar att allt är som det är.

Fotograf, Amelie

image100

Måndag, en förlängdhelgdag

Kanske för vissa av oss i SO2A. Många har bara en till två lekjtioner och vi börjar väldigt sent. Härligt. Idag står det bara Naturkunskap på schemat. Med start 13.30. Kändes som om det var precis vad jag behövde. Var helt slut igår. Jobbigt att vara på dop ;) Bli lunch med mormor idag. Sen promenad med Aramis, då mormor inte kan ta ner honom för trappen, nu när han är gipsad. Peter och moster trodde att de kunde ta av gipset vid veckans slut. Han kommer inte att kunna springa och ha sig då,  utan måste fortsätta ta det lugn, korta promenader och så.

Kollade nyss mitt konto och såg att jag har mycket pengar där. ca 5000. Hade lite pengar kvar från Frankrike, plus att pappa och mamma ger oss samma summa som studiebidraget, även på sommaren. Så ska ta ut det mesta av det idag och lägga undan det. Annars köper jag bara massa ondöiga saker som jag inte behöver. Jag vill ju ut och resa, så nu ska det sparas! :)

Nu blir det frukost, annars kommer jag inte orka någin lunch sen. Tveksamt om jag gör det i alla fall. Men behöver inte täa så mycket till frukost. Vet ju vad som väntas till lunchen! :)

Ha en bra dag, vänner

Frankrike eller inte?

Min morbor ska i oktober göra en ögonoperation. Väldigt allvarlig. Han kommer efter operationen bli tvungen att ligga på mage och titta rakt ner i minst 15 dagar. Vi (jag, bror och mormor) skulle ha åkt ner 17 dagar efter operationen. Under morbrors rehbelitering så kommer moster behöva mata honom och allt. Han får inte röra sig. Moster får inte lämna honom för en minut. Är det så att det är garanterat (elelr det kan det väl aldrig vara när det gäller sådana saker) att han kan göra allt som vanligt efter dessa 15 dagar, så är det klart vi kan åka. Så de skulle kolla med doktorn hur det låg till. Morbror kommer att bli galen om han måste ligga stilla i 15 dagar. Stackran. Är så glad att det inte är jag.Jag skulle få panik. Hoppas i alla fall allt går jättebra och att han inte behöver lida så mycket.

Det var allt för mig idag. Snart är det dags för mig att sova.

Natti ♥


Dopbilder


       

M's kompis hade gjort jättefina tårtor

         

Lite bilder innan, unger och efter dopet

          

Detta fick Linnea av mig. Hoppas det blev uppskattat.



Nu ringer jag moster i Frankrike och kollar om det kan vara aktuellt med ett besök inom en snar framtid. :) Hoppas.

Emma Linnea

Idag var jag och Amelie på Linneas dop. Jättemysigt. Dagen började trots det inte bra. Kunde inte sova så länge jag ville. Mitt knä hoppa åt sidan. OCH JAG SPILLDE TE PÅ MIN KLÄNNING. Så det var bara till att byta. Mindra kul. Så fick ju gå på dopet jätteful. Men så kan det vara. Amelie sjöng jättefint. Maten var god (förutom oliverna och soltorkade tomaterna =P). Och Linnea var jätteduktig. Hon var helt tyst. Sötnosen! 

Bilder kommer sen.


Dop

Jag kan inte sova längre. Ucsh. Vad är det för fel på mig? Kan aldrig sova läääääänge. Skulle vara skönt, men icke. Dop står på schemat idag. I Malmköping. Ser fram emot att ha min klänning, faktiskt. Utlovade bilderna, på doppresenterna kommer upp idag. Nu ska jag göra mitt morgon te, så jag vaknar. men först, klä på mig. :)

Helg

Äntligen helg. Denna vecka har varit tuff faktiskt. Ucsh.

Har haft sådan ryggont idag. Visste inte var jag skulle ta vägen innan historialektionen. BLÄ. Vi hade i alla fall väldigt skoj på matten. Alltid något.

Ska läsa ut min bok snart, sedan skriva om den, så är alla läxor ur världen för ett par dagar. SKÖÖÖÖÖNT!

På söndag är det dop, hoppas jag är bättre i ryggen då, annars vetjag inte vad jag gör. Kanske blir tvungen att ta en ipren eller alvedon.

Nu - ett varmtbad, som förhoppningsvis lindrar min ryggont.

Geografiläxa 1, avklarad

Kan ju inte direkt påstå att jag snsträngt mig. Läste artikeln när vi fick den och utgcikm sedan från det jag kom ihåg då jag svarade på frågorna. Det blir ju bara diskution, så jag tror det räcker bra som underlag.

Du och jag klarar det här tillsammans. Bara du och jag!

Imorgon är det första riktiga skoldagen och den ska vara helt perfekt, för det behöver jag!

Nu ska jag läsa. Natti ♥

hihi

Emma Lovisa säger:

skriv spemm på ett papper och lägg i fickan.. haha

amelie säger:

jag tror det räcker att du finns i mitt hjärta


Torsdagens

Dagens bästa: Sorry, blame it on me & SOLEEEEEEEEN!

Dagens

Dagens bästa: Bamboleo


bara så du vet


All my life
I prayed for someone like you
And I thank God that I
That I finally found you

All my life
I prayed for someone like you
And I hope that you
Feel the same way too
Yes, I pray that you do love me too


Övningskör

Jag och mamma var ute och köprde en stund. Sedan stydre jag mot Ica Ekängen för att handla. Säger bara en sak och det är att denna vecka kommer vi att äta jättegodmat. :) Imorogn är jag ledig och till lunch har jag köpt allt som behövs för att göra tonsikssallad á la Claude Martinez. Helt underbar, undra om jag lyckas göra det lika bra som honom. Tveksamt.

Besöket hos doktron gick sådär. Ska fortsätta med sjukgymnastik tydligen. fast det inte hjälper, men helt okej för mig, får täna på gym gratis. :) Doktorn var nog inställd på att inte ge mig en operation, men så berättade pappa vad skidlanslagsläkaren och min sjukgymnast sagt, då ändrade han uppfattning och frågade efter lite uppgifter som var nödvändig för en eventull operation. Fick ta blodprov, för att kolla om jag tål kontrast. Gör jag inte det såkan jag inte göra magnetröntken. Så fort de har fått resulteten så ringer de upp sa han. Bli väl säkert om ett par månader. haha. Nej, men Vi ska nog sätta fart på dem. :) Skulle få veta vilket datum jag ska göra magnetröntken, när de ringer. De sa att de skulle ta några månader. På idrotten ska jag bara vara med om det känns bra i knät. Ska träna hos sjukgymnasten, eftersom han kan kolla mitt knä då innan och efter träning. Blir ju svullet varje gång.

Skönt att vara ledig imorgon! :)


Farbror doktorn

Ska till doktorn lite senare idag. Hoppas att de redan idag kan ge mig en tid för magnetröntken. Men de har fler jävla polycar som man måste följa.. Skitsnack, tor jag. Imorgon kanske jag, A och M ska till Malmköing. Ledig imorgon. Fick hemuppgift på geografin. Blir nog bra. Måste även börja läsa ´min bok, som ska vara utläst och skriven om på onsdag. Bra att man bok är på nästan 700 sidor. Men det gör inget. Jag torr jag hinner läsa den i alla fall.

Köpte en ny klocka igår, men jag ska byta den för jag såg idag att det är en plupp som inte riktigt sitter fast.. Så kan det vara..

Nu ska jag dricka eftermiddagste! :)


Skolstart

Känner att jag fortfarande är i Parisrythm. Kanske blir ändring på det, eftersom jag vaknade så tidigt. Efter skolan blir det hem och sen luncha med O, sedan ska lite saker inhandlas på tunapark eller möjligtvis stan. Det får vi se hur det blir. Ska redan idag kolla vilket datum påsklovet är och om jag möjligtvis kan få ledigt en vecka till. Det blir ju France då igen. Möjligtvis även på höstlovet. ´NU ska jag titta på film, så länge kvar innan skolan börjar.

Frankrike

        image60                                                


1. Vingen taget från planet. 2. Bror och jag på planet 3. Moster och Jocke åt McDonald's. Jag tittade på. BLÄÄÄ 4. Den där gubben står innanför dörren hos moster och morbror. Jag tror alltid att det är någon riktig människa. Jag är artig så jag hälsar alltid på den. :) 5. Claude hade köpt massa mums till mig och honom. 6. Porten 7. Upsint 8. Moster fina rosor. 9. Lite blommor. 10. Bron. 11. Mina, min favvis! 12. Vi spelade kort flera gånger om dagen. haha Bajskul! 13. Läste boken Matilde skrivien av Denise Rudberg. LKämnade kvar den så moster kunde läsa i vinter. :) 14. Jättestor bifftomat! Har aldirg sett en sådan stor! 15. SPINDEL! UCSH! Moster vet hur man handskas med dem i alla fall :) 16. Jag och moster på resturangen. <3 17. Calude skulle hälla upp vatten åt mig. Han har ett "hål" i ögat så han ser knappt något, så han hällde utanför. Där satt jag och åt i alla fall. Undra vad de på restuarangen trodde jag hade gjort. Måste också säga att det vi åt på restaurangen var bland det godaste jag ätit. 18. Ticki och Chini! Chini-pinni är min favvis. 19. Det blir kväll i Frankrike också, konstigt nog. 20. Skaul, min kelkorv. haha. När vi skulle åka hem la han sig framför porten och vägrade flytta på sig. Han ville inte att vi skulle åka. :) haha 21. Miss max. Gammaltant nu ju. :)

Frankrike har varit underbart kul, trots att väder varit rent ut sagt skit. Regnat varje dag. Kul hade jag i alla fall. Liiiiiite för mycket alkoholintag, vissa dagar. Men va fan. Vi är ju i Frankrike. liiiite för mycket gooooodmat. och massor av kortspel. En dag i Paris han jag och bror också med. Vi åt middagar tillsammans med alla varje kväll. haha. Måste säga att franska människor är mycket mer social och trevliga en oss svenskar. Vilka tråkmånasar vi är. KÖPT MIN CHANELPARFYM. Vilket var viktigaste av allt! :) haha. Vi har kollat på foton i massor. Jag och moster besökte den lokala nattklubben, när bror och claude hade gått och lagt sig. haha. BÄST! Vi har gjort mycket på deras marker. Jag har resnast ån. Haha. I gummistövlarbyxor. Måste hitta en bild på mig i dom. Väldigt sexigt!

Mer om France en annan dag. Nu är det snart sovdags ♥


hemma hemma hemma

tråkigt nog. Har haft det helt jävla underbart. mer om det en annan dag. nu ska vi äta mat. (japp, här har vi fransktid fortfarande) och packa upp..

resfeber

Jag har resfeber. Kommer säkert inte kunna sova inatt. Men det är som det är. Komme rinte kunna sova på planer heller, då jag använder linser. inte bra. Hoppas det är ganska kallt imorgon. Då det blir mycket resa. Bil, flyg, buss och sen flyg. Alla sträckor minst en och en halv timme. Det ska nog gå bra. Nu ska jag ta ett bad.

Doppresent

Nu är en av doppresenterna klara! Är jättenöjd! H har hjälpt mig så mycket! Är verkligen supernöjd! TACK TACK TACK!

Connie, 6 år

Ta er en titt på denna tjej. Helt jävla underbar!


Imorgon

Imorgon far jag till france. Är nästan oackad och klar. Ska ner ett par shorts, plattong och sådant som jag kommer behöva idag. Har inte packat handbagageväskan än. Så pass och sådant är inte heller nerpackat.  Det gör jag i kväll. Jag vill ha min kudde med mig. Vet inte om den är för stor. Hoppas inte. Vår våg har lagt av. Det var ju trots allt lika gammal som mamma, så får gå och låna våg hos moster. Måste ju väga bagaget. Här betalas ingen övervikt :) Idag ska vi fixa "ätbara" saker som moster vill ha från Sverige. Växla pengar och sätta in pengar på kort. Det visade sig igår att mitt EU-kort hade gått ut. Det där kortet som gör så att man får gratis sjukvård. 28/6 gick det ut. haha. Onödigt att inte ha det till efter sommaren i alla fall. Jaja, nu får jag ta med något papper. Det går det med. Jag planerar inte att bli sjuk. Hårspray måste även införskaffas. Annars har jag fått ner det jag behöver.

puss

Aramis

booooooooofen


Aramisbofffffen


Här är bilderna jag lovat. Min stackars boff. Tror inte han lider så mycket, än i alla fall. Har ju bara gått 3 dagar.
Älskar min boff <3

ARAMIS

MIN BOFF HAR EN SPRICKA I FOTEN. Stackarn! Min stackars stora boff. :( Han har en stor klump på hela tasen och benet. Men lika glad är han. Han typ galoperar med den på, något han inte får göra. Funderar på att knyta upp hans ben, så att han inte stödjer på det. Han kommer få jätteont om han fortstter så. Ska ta en bild på hans gips, så ni får se. haha.. Västa grejen. I 4 veckor ska han bära gipset. Han kommer att ha så mycket överskottenergi och kommer att vara så gnällig. Han som springer i grustag eller cyklar varje dag. Hur ska detta gå? Tycker så synd om min boff. Ska skämmabort honom riktigt mycket.

Bea har varit här ikväll. Vi har fotat lite, tittat tv osv.

NU ska jag lägga mig och sova. Imorogn blir det till att packa. Har ingen aning om vad som ska med.

Just ja. Shoppade lite idag. Blev ett par byxor och en klänning för endast 24(!!!!!!!) kr/styck. Det kallar jag halva reapriset. Sådant gillar vi. Byxorna älskar jag redan. Köpte även en kappa från h&m. Blev även en klänning från MQ och två nagellack.

Natti

Dagens bästa: - Shirley Clamp - Det är du

Tisdag

Vilket jävla väder vi har! Helt underbart. Jag och Amelie cyklade till M på förmiddagen. Varmt, mer än det behövs nog inte säga. Tog lite bilder på Linnea och så lyckades jag fånga M på bild en gång. Haha. Solat en stund. Brände magen. Fast det syns inte, för den är jättebrun. Lika bra det. Undra om Bea kommer hem idag? Känner verkligen för ett dopp i hennes pool tonight. Eller kanske ett dopp i hatten? Ska nog ta och ringa henne, för det lockar verkligen!

M är i kina och har det bra. Jäkeln! Vill också!

Rapport från Tunisien

J, J och J (hahah) är i Tunisen och har det underbat. Skönt! De kanske kommer till Frankrike när jag och bror åker. Skoj! :)

Nu är det mat!

Måndag

Vilket fins väder vi haft idag. Helt underbart!  HAt dock inte vistas ute, förutomen stund nu på kvällskanten. Har tvättat och fixat hela dagen. Men jag är glad i alla fall. Har ju beställt jättebra väder till frankrike så, får passa på där :)

Imorgon sak jag och A träffa M och hennes familj. Planera, planera. :)

LATER

Spela basket?

Funderar på om man kanske ska börja spela basket igen, efter operationen. Tåls att tänka på. Saknar faktiskt basketen.



basket


Söndag

Varit en sväng på tuna park och köpt underkläder. När jag kom hem var I & E här. Åkte till Spemmvink en stund och sedan kom jag hem nyss. Ikväll ska vi till bea batt och titta close to home och Beck. Myssöndag, alltså! :) Kanske vi kan poppa pocorne och kura ihop oss i soffan,under pläden.. MYS! FRANSKT MOS DÄR TROR JAG NOG!

Ska skriva rent min packlista nu. :)

Mina öron

Håller på att blåsa ut mina öron. eller trummhinnor. Fan va ont det ska göra och det går inte ens. MEn det kommer bli mycket, mycket värre om jag inte gör det innan jag ska flyga. Då kommer jag inte höra något.. Mindre bra. Så nu blåser jag hela tiden. Hoppas det hinner gå över i alla fall.

Ps. Kan inte ALLA sljuta tjata om min kamera. Jag tar med den när JAG känner för det. Vill ni andra ta fina bilder på er själva eller annat, får ni faktiskt köpa er en egen kamera. Tack. Ds.

<3

Det stannar mellan oss

Lördag

Helt frisk nu. Jätteskönt. Nu ligger tyvärr bror i samma skit.. Stackarn. Det är nog över för honom med snart, hoppas jag. Vi ska ju snar till France! :) 7 Dagar kvar nu bara. Skoj. Har saknar mina älsklingar där nere jättemycket. Och moster och Claude, så klart :)

Pratade med A nyss, var fan länge sedan vi pratade med varandra. En hel dag. :) Nämen! :) haha. Saknade henne faktiskt. OCH NU ÄR DET SÅHÄR ATT PROOOUTEN SKA MED TILL FRANCE :)

Nu blir det film, igen! :)

Later

A list

Favoritväska: Hermés, såklart :)
Skostorlek: 28-39
Hårfärg: Mörkblond?
Ögonfärg: Blåa
Favoritfilm: Oj, det finns så många bra!
Favoritskor: hm, svårt. Beror nog på.
Drömjobb: Statsminister :)
Favoritkaffe: Inget kaffe, tack
Sofi eller Ebba: Vem orkar bry sig om dem?
Favoritstövlar: Äger inga stövlar, just nu.
Hur mycket pengar lägger du i månaden på kläder: Olika.
Hur många skor har du:  ca 90 par. :/
Louis Vuitton eller Gucci: Beror på.
Kilklack eller stilett: Jag är inget fan av kilkack, så måste säga stilett.
TV-program: Inte så mycket för tv, men mitt och beas program är inte å leka med. Close to home, tror jag det heter :)
Drömutseende: Svår fråga.
Fulaste plagg i din garderob: haha, måste vara min ljusblå tröja som det står PARIS på. ahha.
Snyggaste plagg i din garderob: hm. Gillar min dior klänning väldigt mycket :)
Favorittidning: Kurren, föfran :)
Länder du varit i: Spanien, tyskland, Frankikre, Danmark, Finland, Norge, Belgien typ.
Länder du vill till: Skulle vilja besöka många av afrikas länder! Kanada!
Favorithändelse i hela ditt liv: hm, svårt att säga
Drömbil: Vill fan ha en stor hummer! :)

Vill ha mest just nu..
Skor: Jag ska nog inte köpa skor på ett tag :)
Klänning: Vet inte
Väska: Skulle vilja ha en ny svart skinnväska. Tåls att tänkas på till france.
Jeans: Ucsh för byxor. Speciellt jeans

Ett eller annat..
Chloé / Celine:
Chloé
Fendi B-bag / Fendi spy: Fendi Spy
Manolo Blahnik / Jimmy Choo / Christian Louboutin: Beror på.
Latte / Cappucino: Inget, tack
Coca Cola / Pepsi: Nej, tack!
Paris / Nicole: Nicole
OC / Beverly Hills 90210: Bevery hills
Puss / Kram: Puss.
Pastasallad / Kycklingsallad: Kycklingsallad
Fläkt / solfjäder: Fläkt
Puccisjal / Alexander McQueen scull scarf: Pucci

Har du någonsin..
Önskat att du var någon annan? Ibland
Snubblat runt i dina klackar? Nope
Varit avundsjuk på någon? Japp
Hatat någon? Nej
Velat rymma och skaffa nytt liv: Nej.

Bror och syster

Jocke bestämde sig idag för att åka med mig till Frankrike. Så nu är hans biljett med bokad och klar. Myspys! :) Ska bli riktigt kul, faktiskt. Blir nog ett besök till Paris då i alla fall. :) Längtar!

8 dagar kvar! :)


Blind?

Jag, mamma och jocke cyklade nyss bort till konsum där står en tjej och säger hej emma, till mig. och jag tittar upp, och jag känner inte igen vem det är. Hej säger jag lite sådär försiktigt. Tjejn kommer sedan fram till mig och då ser jag vem det är! Det var Evelyn! Haha.. Jag kunde inte för allt i världen känna igen henne. haha. Det var lite kul. Ucsh. JAg är helt slut efter att ha cyklat denna korta bit.


Dagens

Var länge sedan jag körde dagens.

Dagens bästa: Amy winehouse - rehab remix ft Jay-Z

Dagens sämsta: Sjuklingen Spemm

Sjuk

Har mått allt annat än bra det senaste dygnet. Har varken ätit elelr druckit någon på mer än ett dygn. Är helt uttorkad. Ska försöka dricka lite Cocacola utan kolsyra ikväll, om jag inte kräks mer. Känner mig dock mycket piggare nu. Febern har sjukit och mår inte illa just nu. Bara det är en framgång. Får se hur länge jag orkar vara uppe.

Torsdag

Måste bara säga att jag mår så j*vla illa just nu. Tror det var för att jag bara åt vaniljyoghurt till frukost. Jag ska inte äta det, mår alltid illa av det. Ucsh! Ska nog placera mig i badrummet NU.

JAAAAAAAA!

JAAAAAAAAAAAAG SKA TILL FRANCE I ALLA FALL! ÅKER 11/8! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

haha, var helt galen här hemma förut. Ska bli så kul!


10 dagar kvar!


<3

You have my heart
And we'll never be worlds apart
May be in magazines
But you'll still be my star
Baby cause in the dark
You can't see shiny cars
And that's when you need me there
With you I'll always share
Because

When the sun shines, we'll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be a friend
Took an oath I'ma stick it out till the end
Now that it's raining more than ever
Know that we'll still have each other
You can stand under my umbrella
You can stand under my umbrella
(Ella ella eh eh eh)
Under my umbrella
(Ella ella eh eh eh)
Under my umbrella
(Ella ella eh eh eh)
Under my umbrella
(Ella ella eh eh eh eh eh eh)

These fancy things, will never come in between
You're part of my entity, here for Infinity
When the war has took it's part
When the world has dealt it's cards
If the hand is hard, together we'll mend your heart
Because



Vad skulle jag göra utan dig?

Solen skiner

Det är så underbart att vakna till klarblå himmel och strålande sol. Jag och mamma var ute och gick imosre. Gick inte så bra för min del. Mitt knä hoppar bara åt sidan och tokar sig. ucsh! Nu blir det ut i solen och sen så ska jah och mamma åka och plocka hallon, så jag och amelie kan göra mååååååånga hallonsmootihies! :) MUMS!

Puss