The end

Nu har jag sett alla sex and the city avsnitt i rad. Jag kan inte förstå att jag sett alla utom de två sista. Mr Big hade trots allt ett namn.. =P Oj, vad jag grät när Carrie kom tillbaka till NY och träffade tjejerna. Varför vet jag inte.. =P Anyway, det är sent och jag ska hoppa i säng. Hoppas ni haft en trevlig valborgsmässoafton. Det har i alla fall jag.

Tack och go'natt

tonfisken

Hittade inget på tonfisken. Amelie köpte en jättefin klänning. :) Nu ska vi snart plugga och äta lunch och åka och träffa G.

Måndag

Jag har blivit riktigt duktig på att gå och lägga mig nu. :) Skulle se dokumentären igår, men jag orkade inte vara vaken. Det jag såg var i alla fall bra. Det handlade om isen i London, eller den is som fanns förr.  Man kunde se på en graf att det hade varit varmare perioder följt av kalla perioder. Kanske är vi inne i en extremt varm period nu? I så fall vill jag inte veta vad som väntar efter denna period. Ny istid?

Snart bär det av till tonfisken med A. Nu ska det shoppas. :) Sedan hem till A och sola (?) och plugga! Ikväll ska vi till C och grilla. Vad ska jag grilla? Är inte så sugen idag. Vi får se om jag ens går. Nu bär det snart av.

Söndag

Nu är det så att det skapats en Spemm och Prooout Vecka. Den infaller vecka 17 varje år. :) En vecka som bara är till för Spemm och proooouten! En vecka där vi delar båda glädje och sorg. Bästa veckan på året!

(Prouten, kom ihåg vad du ska göra imorgon)


Kubb

Kubb
(Nära skjuter ingen hare)



Marianne vann med 2-0. GRRRRRRRRRRRRRRR. Nästa gång är det jag som vinner, majs!

Repris?

Jag missade "vädrets makter slår tillbaka", en dokumentär om de globala klimatförändringarna, på Tv4 fakta. Kanske går i repris? Ikväll visas en till dokumentär om samma sak. "En hotad planet?" heter den och visas mellan 22.00 och 23.05.

Gårdagens

Dagens bästa: Proooutens och kimsans sångstund. Hoppas er demo blir av!

Dagens sämsta: Går till expressens etta. Den löd såhär: Linda Rosings panik: Polis stormade in beväpnade in i mitt sovrum. En polis är alltid beväpnad i tjänst, så det var väl inte så konsigt?

Lördag

Amelie kommer sanrt hit. Sola idag igen. Jag flagar på mina ben. Varför? Jag har ju nästan inte solat något. Hoppas det slutar snart. När Amelie kommer ska vi plöja SATC till klockan 12 och sedan ut i det fina och molninga ( =( ) vädert.

Later

Kubb

Marianne vann med 2-0. Jag får bättra mig till nästa gång. Bilder kommer imorgon.

Talang 2007

På talang 2007 var det en man som gjorde massa saker med en Jojo. Jag vill med ha en Jojo. Nu! Ska nog köpa mig en, var ju jätteduktig förr.


Majs är hungrig

M, kommer snart hit. Vi ska spela KUBB och så ska hon äta pizza. NU ÄR DET KUBB FÖR FULLA MUGGAR!

Fredag

Vilket underbart väder! Jag och A har solat i ca 4 timmar. Lite bruna blev vi i alla fall. Jordgubbar har ätits och vi har plöjt SACT.

Jag har jätteont i benen nu. Kanske ska börja använda kryckorna igen?

Fy spemm

Klockan är way too much. Igen. Fattar inte att tiden går så snabbt på kvällen.

Natti

Bildbevis

Bildbevis

Och där bak satt jag helt själv.. haha

Dagens

Dagens bästa: Studsmatta, Proooooouten, Rooosie, och drömyoughurt (Ja, det är mitt liv)

Dagens sämsta: Kommunfullmäktigemöte

Dagens WOW: Marianne har köpt sina första par byxor från Sverige!!! (Debut vid 17, det är bra majsen!

Dagens längtan: Kubb på "lovet!

Det blev många dagens idag.. =)

The scary walk

Herregud! Jag och Majs var ute och gick nyss. När vi var påväg hem så tittade jag bak för att se vem som kom. Det visade sig vara en kvinna i 30 års åldern, ingen jag känner. Plötsligt säger hon: Hej! Då kollar jag igen. Känner jag den här kvinnan. Nej, det gör jag inte. Jag har vin i den här, vill ni smaka?, säger hon. Nej, tack. Vi går lite snabbare (ja, så snabbt jag kan gå)  Då springer hon ifatt oss och säger: Var ska jag gå? Vi går ännu lite fortare. Hon spriner ifatt oss igen och frågar: Är ni rädda för mig? Jag säger till Marianne: Vi går åt andra håller. Så vänder vi och hon går efter oss en bit, sedan vänder hon.

Snacka om störd kvinna. Blev rädd för henne. Nu är vi i alla fall hemma i säkerhet. =)

Kommunfullmäktige

Det var det tråkigaste jag någonsin varit på. Det gör jag aldirg om. Dessumtom fick jag sitta själv längst bak, medan A, B och M satt längre fram. Bildbevis kommer senare.


Torsdag

Vaknade tidigt idag. Nu sitter jag och lyssnar på Rix MorrnZoo. Idag ska jag och M trycka något på esv. Frågan är vad? Ikväll ska vi även till kommunfullmäktige med klassen och innan de så ska jag och A vara hundvakt till Rosie.

Med brist på fantasi så säger jag; Hej då!


Dagens

Dagens bästa 1: Ingen soms idag, vilket betyder att vi slutade 11.30.

Dagens bästa 2: Riskakor, A, Rooooooosie, studsattan och RAGNAR <3

Dagens sämsta: Ingen kunde vara tyst under filmen på naturkunskapen. :@

Bra Spemm

Jag gör framsteg. Nu ska jag gå och sova. Klockan är 21.40, vilket betyder att jag ligger i sängen innan 22.00. Det var länge sedan! Och det behövs nu, mer än någonsin!

P.s A, du räcker till. D.s

sol, vind och vatten

Hoppas att det blir lika fint väder imorgon som det var idag. Precis lagom varmt och skönt. Jag hoppas att värmen är här för att stanna. Jag vill bli brun NU! Imorgon på hålet blir det hem till A och sola på studsmattan. Bara du, jag och ROOOOSIE! haha. Nu - Plugga en stund och sedan ska jag sova sju kvartar i timmen.

Natti natt.


Frissan

Ikväll ringer annsingen mig för att boka tid till när jag ska klippa mig!  Nu ska det klippas kort!

Det blev inget plugg hos A. Det var så skönt i solen, att jag inte orkade plugga. A skrev en hel sida. WOW! Kanske borde ta efter mina kära vänner och börja plugga lite? :) Det får vänta, nu ska jag plöja Sex and the city.

Dagens

Dagens bästa: Riskakor på studsmattan med Proooout, Jelica och solen.

Dagens sämsta: Doktorn drog i mitt ben med sprickan. Gjorde såååååååååååååå ont!

Farbror doktorn

Kom precis hem från doktorn. Det gick helt okej. Jag ska börja på sjukgymnastik. Det ska bli kul. "Min" sjukgymnast har ett eget gym som man kan gå till när man vill, så tränar man med honom ungefär en eller två gånger i veckan. Nu när jag inte riktigt kan gå ut och gå så tycker jag att det är jättebra. Helt perfekt! Nu har jag ju möjlighet att bygga upp hela kroppen istället för bara benen! :) om några dagar får jag börja gå lite utan kryckor. Det ska bli jätteskönt. Men jag får inte gå i trappor än. Så B, det blir hiss ett tag till! Jag hoppas att jag inte behöver operara. Ucsh, jag vågar inte bli sövd..

Nu- skolan


26/4

På torsdag ska jag vara hundvakt tillsammans med A. :) Vi ska även gå med klassen till Kommunfullmäktige. Ska bli intressant. Hoppas dom inte är så torra bara. jag har lyckats skriva två meningar nu påmorgonen. Alltid något. :)
´Later

Tisdag

Godmorgon everyone.

Kan inte sova. Skit för jag är trött. Bra för att då hinner jag plugga lite innan jag ska till doktorn. Ska till ortopeden och titta till min stackars ben. Känns väldigt mycket bättre nu, men inte bra. Känner att sprickan inte läkt och knät kan jag inte ens räta ut helt. Idag går taxi ut, vilket betyder att jag får gå till skolan på mina onda ben om doktorn inte skriver nytt.. Hoppas! Och ja, jag kan gå. Men det gör ont och det skulle ta mig en timme att gå till skolan, istället för 10 minuter.

P.s M, lycka till på franska nationella idag D.s

Imorgon är en annan dag

Jag kan inte påstå att jag dirket är nöjd med dagens plugginsatser. Jag kom dock en liten bit.  SNART klar med referat av första artikeln. Alltid något. Hade i och för sig tänkt göra klar referat på alla tre artiklarna. Men det tar vi imorgon. Nu behöver jag sova.

Ucsh, jag måste verkligen bli bättre på att planera mina dagar. Jag behöver sova senaste klockan 22.00 Nu är klockan 22.13 och jag har inte plockat ordning på mina läxböcker, inte stängt av datorn, inte tagit ur linsterna, inte borstat tänderna, inte borstat ut håret, inte satt på mig pyamas. Något säger mig att det även ikväll blir sent. Ska börja göra mig i odrning vid 21.00 i fortsättningen. Så hinner jag göra allt plus läsa en stund. Det har jag inte gjort på sååå länge. Saknar det. Nu måste jag ta tag i mitt liv. NU!

Godnatt!

(Elin, visst är jag expert på stukningar? :) )

Igen

Dagens bästa 2: Vi är ju lediga måndag och tisdag nästa vecka!

Det är ju helt strålande! Då kanske jag hinner klart med allt trots allt. Jag kommer inte vara glada på de som stör mig mina lediga dagar om jag inte är klar med mitt pluggande. Haha, nu kanske ingen vågar prata med mig på hela helgen. Oj, jag tror jag tar tillbaka det där. Ni får störa mig! :)

Nu ska jag börja plugga. Har inte gjort det än. Kom igen nu EMMA! Det här klarar du!

New

Dagens bästa: När jag och min bror var små sjöng min moster en "låt" för oss om lyder såhär: Älgarna demonstrerar, älgarna har fått nog, älgarna vill ha frihet här i vår egen skog. Aooou, aooou.  Nu finns denna i ny verison och lyder såhär: Fötterna demotrerar, fötterna har fått nog. Tårna vill ha frihet, här i vår egen sko. Haha. Bästa på länge!

Dagens sämsta: Att jag verkligen måste plugga på som en tok nu de kommande dagarna. Blä. Jag borde ta efter B och börja planera min tid!

P.s B, du gör ett bra jobb D.s!

Måndag

Måndagar brukar vara sega. Men denna tog rekordet. Ucsh, jag kunde nästan inte öppna ögonen imorse. Mindre lyckat. Men upp kom jag. Föreläsning om kost och livsstil första lektionen. Kändes som om man redan kunde allt, men vi fick ett häfte. Kanske värt att ta en titt på. Om inte annat finns det säkert något att anävnda till vårat tema (Mat, hälsa och miljö).

B och jag kom på att jag inte kör några "dagens bästa" eller "Dagens sämsta" längre. Skärpning Spemm! Slänger in en dagens senare. Nu ska jag plugga en stund. Att använda etanol eller inte. Det är frågan! Haha!

Ps. Idag på idrotten hoppade S's knä urled. Krya på dig stumpan! D.s

Titanic

Det låter som om alla såg titanic på trean igår? Inte jag. Jag var tvungen att plugga och sen var det raka vägen ner i sängen efter en tuff vecka med förberdelser för billys och i helgen har vi jobbat hårt med Billyscupen. Denna vecka fortsätter allt arbete. Allt måste packas ner till nästa år. Termosar måste diskas..... Blä, listen kan med all enkelhet göras väldigt lång.

Over and out.

Såhär lät det

M ringer mig

samtal 1
M: Nu är vi här. Var är du?
E: Jag är i sporthallen
M: Var i sporthallen?
E: Gå upp till vänster
M: Okej, ses snart
E: Hej då!

samtal 2
 
Jag ringer till M

E: Hej, det är jag. Jag meande höger.
M: Haha, Var är du? Vinka!
(Vinkar och tillsut ser hon mig)

Haha, nu får jag skärpa mig med höger och vänster. :)

Later

Billys basket cup

Billys Basket Cup är i full gång, eller ja. 2 av 3 dagar. Skönt att det bara är en dag kvar. Jag fattar inte att det kan finnas så sjukt roliga människor på en och samma plats. Haha, det är sjukt. O och M tillsammans, det är inte att leka med. Jag hinner knappt andas för att jag skrattar för mycket. När R frågar mig varför jag inte är hemma och vilar så svarar jag direkt att det inte är kul. Något som han förstod direkt. Enligt honom var Billys den roligaste turneringen att dömma. Och det förstår jag. Så kul som vi har.

Funderar på om jag skulle läsa energi grejen. Kanske vore bra då jag har prov på måndag. Så ska jag försöka sova ett par timmar också. Kan vara bra att gör det inför finaldagen :)

( Prooout, du är bäst. Jag älskar dig! )


Fredag

Nationella prov i Engelska idag. Gick nog bra. Skrev ca 5 sidor, men det är ju som sagt innehållet som räknas.

Sitter här och väntar på att Amelie ska ringa. Hon är hos frissan. Klipper och slingar håret. Nu är det sommar, då ska hon bli blondin, min prooooout.

Nu blir det till att titta på förra veckans avsnitt av så ska det låta!

Later


Klänningen med stort K

Tror jag har hittat min avslutningsklänning. I mammas garderob. Det är en vit klänning som är uppsydd i Frankrike. Den har väldigt mycket volym och är axelbandslös. Jag skulle vilja ha en tunn kofta till, men klänningen har för mycket volym för det. Kanske jag kan göra några små ändringar på klänningen? Vi får se.. Något säger mig att den kommer att användas mycket i sommar :)

Emma är ett Geni!

Har tränat så jäkla mycket till provet imorgon. Nu sitter allt, så jäka skönt! NU JÄVLAR, MVG, HERE I COME!

Update: Kommer inte upp ur sängen.. Det hugger i benet HELA tiden. Även när jag inte rör på benet. Jävla skit. Hoppas jag kan göra hela provet på måndag istället för på buffert. Andra delen på provet är ju då. Kanske att jag kan göra hela? Hoppas. JÄVLA SKIT!

Kärlek och ålder?

What's up med allt tjat om åldersskillnad i förhållanden? Om kärleken finns, vad spelar då åldern för roll? Åldern är för mig bara ett nummer. Vad spelar det för roll om man är 16 och 26 eller 30 och 40? Det är lika stor ålderskillnad. Varför är det okej, att om man är äldre att man kan ha ett förhållande med stor ålderskillnad? Och ja, man går i skolan, man har inget jobb, man kan inte försörja sig. Men hey, kan man det om två stycken 16-åringar är tillsammans. Svar: NEJ!  Jag förstår inte problemet.

s, om du vill det här, gör det!

Smart Spemm, Smart

Nej, inte smart alls.. Jag har spenderat min eftermiddag/kväll framför TVn. Har plöjt sex and the city. Avsnitten är ju bara 25 minuter långa och 25 minuter, det är ju ingenting? ;) Det är helt otroligt hur man kan fasna så lätt farmför tvn. Speciellt då man har massor att göra. Prov på onsdag i naturkunskap. Nej, nu jävla Spemm. Raka vägen till läxböckerna. Jag kör B's taktik! Minst VG! GO FOR IT SPEMMIE!

Over and out.

Middag

Vi ska grilla ikväll med, som alla andra. Kan jag tänka mig.. Grillat ÄR godast! Efter maten bär det iväg till B. Jag, prooooooouten och b ska se "The Wedding planer", med Janifer Lopez och Matthew McConaughey. Tror jag sett den tidigare, kommer dock inte ihåg den.  Nu är maten klar!

Later

Borta

Nu har mina kusiner åkt hem igen. Haft ett dygn fullt av filmtittande och badminton spelande. Har faktiskt varit väldigt kul, trots att jag inte kan röra mig. =P

Ikväll ska jag kanske till b och titta på film. Harry Potter ftw!

Nu ska jag ut till A's bästa vän. :)

Later

Film

Kusnierna är här. Vi ska titta på Harry Potter - fången från azkaban. Det gör inte mig något, jag älskar Harry Potter. Snart ska vi grilla också. Vilket fint vädet vi haft idag. helt udnerbart. Synd bara att jag inte orkar vara ute så länge.. Brun får jag väl bli när mina ben har läkt.. :/

Later

Carrie, fast Emma?

Jag vill verkligen ha ett Carrie halsband. Ska fundera lite. Det kostar 1300 och kanske inte är det bästa att köpa just nu. Men jag ska tänka. En dag ska det bli mitt.. Likaså ett orange Hérmers armand, så jag kan matcha min birkin ;). Mycket vill jag ha. Men detta kommer inte ske, i alla fall inte  just nu. :/ Nu ska jag sluta drömma om det och dröma mig vidare till min underbara säng. Sover så dåligt nu, att jag skulle behöva sova ett helt dygn för att bli helt utvilad. Det vore inte fel. Imorgon kommer i alla fall E och L, så då ska vi inte sova. Imorgon ska det ju även bli underbart väder. Vi ses i solstolen! :)

Natti natt!

Vad ska jag göra?

Jag är inte tillåten att gå nu, då jag har en fraktur på ena benet och en korsbandskada i andra. Jag har så mycket spring i benen just nu, att det är inte sant. Får nog ge mig ut på en liten promenad i alla fall. Jag orkar inte gå så långt i alla fall. Ska ringa moster och fråga när det ska ta kvällsturen med Aramis. Det brukar vara vid den här tiden. Det är så mörkt ut nu, att jag inte vill gå själv. Plus, om någon hoppas på mig, vad ska lilla hanikappade jag göra? Aramis får skydda mig :)

Sov gott mina vänner!

tankar

Funderar väldigt hårt på att typ "sjukskriva" mig undertiden jag går på kryckor.

Bästa vs sämsta

Dagen bästa: Sarah Connor - I'm living to love you

Dagens sämsta: Matteprovet.. :/

Fredag

Lugn dag idag. Engelska, håltimme och sedan matteprov. Idag ska jag försöka städa lite, eller plocka ordning så gott det går med mina skadade ben. Inte det lättaste att hålla ordning då man knappt kan röra sig. Inte heller så lätt att ta fram saker, men det har man i alla fall en underbar bror till. Tack, brorsan för all hjälp jag får :) 

Solen skiner så härligt på oss idag. 23 grader i solen. I helgen väntas ännu bättre väder, men 20 grader i skuggan. UNDERBART!  Kanske att jag kan sätta mig i en baden-baden ute på våran härliga uteplats!

Imorgon kommer L och E, mina söta kusiner. Hoppas de inte får för tråkigt här, då jag inte kan röra på mig =P. I helgen måste jag även plugga till mitt naturkunskapsprov jag har på onsdag.

Later


Is it true?

Det känns som om jag bara duger när du är ledsen..


Beck?

Idag ska jag försöka vila lite, och så måste jag träna mitt högra ben. Ikväll blir det förmodligen bio. Vi ska se Beck. Jag och Prooooouten.. :) '

Update: Nu har vi bjudit med bea och SPEMM-VINK :)

Update 2: Spemm-vink kan inte följa med, hon ska rida.




Sveriges smartaste barn?

Vad är det för program? Det är helt jävla sjukt. Skärpining TV3! Ucsh, fy och BLÄ!

Påskafton

Påskafton 2007 - ett minne för livet..

* Claes-Göran
* Gissa Låten
* Maten
* Kriget ;) 
* OCKELBO 300! 

Riktigt trevligt igår. Och väldigt sent. Nu är jag i alla fall hemma från Åre/Ånn - Men. Det är redan bokat för påsken 2008!  Jag längtar redan.

Måste bara säga att filmkvällarna och allt med er har varit sååå kul och härligt! Allt har varit perfekt, förutom att jag skadade mig och snöstormen! Jag har träningvärk i mina mungipor. Haha, vi har skrattat fr¨n morgon till kväll. Om ett år, då smäller det igen! :)

Idag har vi haft, SPEMM, PROOOOUT OCH SPEMMVINK-DAY!
<3

Åre/Ånn

Här kommer en rpport från Åre/Ånn

+ Jättegod mat
+ Superfint hotell
+ Underbara människor
+ Härliga filmkvällar
+ Bästa skoterturerna

- Snöstorm
- Ännu mer snöstorm
- skadat korsband, meaning inge mer skidåkning, skoter åkning..


Det har varit nada sol.. Det har varit extremet väder, klass 3 (av 3) storm jag går på kryckor.. eller på något sätt tar jag mig fram med dem. mitt vänstre underben är stukat, mitt korsband är nästan av på höger ben.

Jävla skitsemster säger jag bara.. Men vi har haft otroligt kul i alla fall.. Sen igår har det väl varit skit, men ikväll står påskfest på schemat med massor av folk, ska bli trevligt även om jag bara kan sitta på en stol och tråka.

Glad Påsk mina vänner!

Fortfarande ingen tid..

Ucsh, timmarna bara rinner iväg. Nu är jag i alla fall äntligen färdigpackad. Vad jobbigt det ska vara att åka bort..

Har hunnit med mycket idag.. Har solat en stund, varit i tuna park, en sväng till Klenis ( :) :) :) ) , promenad och glass med älsklingsvovven och moster, skrivit till kommunen, hämta skidorna, handlat, lämna påskblommor, packar och städat. Nu är jag helt slut. 

"btw, jag tror fan jag älskar dig med" - Det betyder mycker för mig! 

Glad Påsk! :) 

/ The Wierd SPEMM! <3



 

Jag säger bara en sak..

....

Petvik: Well, Well, Well

Spemm: What do we have here?

Spemm-Vink och PROOOOUT

Nu bär det av hem till Spemm-vink. :) Spemm-vink och proout ska spela in, när de sjunger på min laptop, så att de sedan kan skicka in det till IDIOL 2007! YOU GO GIRLS! :)



LATER!