Vitamin

Ikväll har det ätits fruktsallad så det står ut genom öronen. Mumsigt! Till det har jag druckit te. Känner mig mycekt bättre i halsen nu.

Har värsta träningssuget nu. Skulle vara så skönt. Men jag är sjuk. Fan! Får bli en annan dag istället. Nu väntar sängen och en bra bok.

Sov gott, vänner!

Tråkigt

Amelie skulle gå och möta sina två kompisar, som hon ska se idol med ikväll. Blev tomt på msn. Haha. Nu har jag öppnat matteboken, i alla fall. Så kanske var lika bra att hon gick. Annars hade jag nog inte fått något gjort.. :( Nu väntar matteboken! :)


PT

image128

PT för fan! :) Haha! Du är minnsan en rolig prick :)  a b <3 pt ? ;) hahahahhahahahahahhaahahah

Sjuk

Stanna hemma från skolan idag. Det behövdes nog. Vid fyra kände jag mig bra, så gick ner och träffade taekwondo brudarna en stund, i skolan. Vi tittade på basket och prata. De skulle ut och äta, fira anna. :) Haha. Dom är så roliga dom där brudarna! Pratar roligt gör de med. Alla fall Emma.. :) haha. Ha en trevlig kväll. Själv ska jag dyka ner i matteboken, tänkte jag. Kommer nog inte få något gjort, men att öppna boken är alltid en början, right? :)

Jag ska segra, med din hjälp!

Ikväll slog mig tanken... Vart jag än går kommer jag alltid att vara där. Jag kommer inte för en sekund komma ifrån mig själv.

Vi pratar ofta om relationer. Om relationer till kompisar, familj, pojkvänner/flickvänner. Det finns dock en sak som allt för ofta glöms bort. Relationen till sig själv. Relationen till mig själv.


Att spendera att par timmar med någon man inte tycker om, kan ibland vara riktigt jobbigt. Jag har spenderat många år, tillsammans med någon jag avskytt. Någon som jag ansåg förtjänade allt ont. Jag pratar om mig själv.


Hur många gånger har jag inte önskat att jag sett ut som den där modellen? Som hon på TV? Som hon som alltid sitter mitt emot mig på bussen? Som henne jag möter varje morgon på väg till skolan? Hur många gånger har jag inte jämfört mig med andra och försökt vara som dem? Hur många gånger har jag inte velat ha de andra har? Sanningen är den att vi gör alla dessa fel.


Det största misstag vi kan göra är att koncentrera oss på våra svaga sidor. 


Idag är vi inte längre glada över vad vi kan. Över den gåva vi blivit tilldelad. Vi försöker istället göra något som vi inte är skapade för att göra. Det gäller att hitta sin gåva. Ta reda på vad just jag är skapt för att göra. Vad är just din gåva?


Det är inget fel att vara stolt över sig själv. Att ge sig den där extra klappen på axeln. Hade detta varit igår, hade jag förmodligen skrattat åt det. Idag slog det mig dock att det är inget fel att vara stolt över den man är. Att våga vara sig själv. Och våga belöna sig själv. Att tro på sig själv. Att inte skämmas för den man är.


Älskar du inte dig själv, kommer du inte att vara kapabel att älska någon annan. Kommer du inte överens med dig själv, kommer du inte komma överens med någon annan. Har du inte en bra relation till dig själv. Kommer du inte att ha en bra relation till andra. - Detta är för mig idag glasklart. Jag har fått det bevisat för mig många gånger de senaste åren.


Hade jag varit religiös hade jag förmodligen pratat om gud och djävulen.

Jag tror dock att det är din värsta fiende som gör att du pratar illa om dig själv. Det är din fiende, som kan få dig att känna dig värdelös. Din bästa vän ska vara den som ger dig uppmuntran. Som uppskattar dig. Som tror på dig. Som ska önska dig allt det bästa.


Gör det som är rätt. Sök fred. Hitta din inre fred. Att kunna behålla sin frid, trots att man gjort fel, eller dumma saker.


Jag ska verkligen försöka. Jag vet att detta inte händer över natten. Jag kommer att behöva hjälp. Jag har mitt mål. Kanske når jag det. Om inte, så har jag kommit en bit på vägen. Och jag känner att jag vunnit, bara genom att ta detta steg.


Jag säger inte heller att jag har rätt om detta. Detta är vad jag tror. Detta är vad jag vet, vad jag tror, utifrån mina erfarenheter och upplevelser.


Nu ska jag segra kriget inom mig!

Will you try to live the way of which you speak?

Jag ska verkligen försöka. Det händer inte över en natt, det är jag medveten om. Jag ska nå mitt mål!

Paris!


Hängig

Är jätte hänging. Orkade inte ens gå hem. Mamma och pappa fick hämta mig. Halsen värker. Ögonen svider. Gör ont i hela kroppen. Armen är 10000 gånger värre än imorse. Huvudet bultar. Fyfan säger jag! Sådär lagom till historia läxförhöretimorgon också.. :)  Tur att jag kan det mesta till histoiran i alla fall..


Doktorn

Åkte med pappa till doktorn förut. Han skulle dit och ta lite prover och de kunde ta prov på min arm med. De visade sig att jag har en inflamation. Ska äta ipren (Kommer inte att äta någon) och vila. Får se hur jag känner mig nästa vecka, om jag kan vara med på taekwondon. Får se vad jag ska göra imorogn på idrotten.

Mozzarella

Tomat, färsk basilika och Mozarellaost. Kan det bli godare? Helt jävla underbart!!! Finns inget bättre!

Lista

Dagens humör: GLAD, GLAD, GLAD! :)
Dagens mående: Trött, ingen energi, men på topp.
Dagens borde: Plugga som fan
Dagens frisyr: Borde ha varit vanliga måndags frisyren - knutjävel. Men idag var det plattat utsläppt hår för hela slanten.
Dagens smink: Smink används inte här. :)
Dagens klädsel: Leggings, vit t-shirt och stor hoodtröja.
Dagens planer: Plugga. Vilken jävla liv man lever.
Dagens materiella vill ha: Massor! När jag tänker efter skulle jag nog vilja ha allt..
Dagens längtan: Min födelsedag! 9 Dagar kvar!
Dagens fundering: Funderar på en grej som hände för ett par dagar sedan.. Dåligt samvete?
Dagens beroende: Vatten. Kan inte sluta dricka det! :/
Dagens tråkigaste: Måndagsplugg är aldrig roligt
Dagens tidning: Eskilstuna-kurriren. Något annat har vi inte tid med... :/
Dagens modell: Kate Moss, för fan!
Dagens låt: Idag har Paul potts gått på repeat! Härlig som fan!

Spemm och Batt

Emma säger:

bbbaawjsadåpgh

Emma säger:

sfdhj

Emma säger:

dzhkpdf

Emma säger:

¨jgf

Emma säger:

jgh

Emma säger:

jk

Emma säger:

fgkfld

Emma säger:

jd

Emma säger:

jk

Emma säger:

h

Emma säger:

kk

Emma säger:

fk

Emma säger:

föjd

Emma säger:

j

Emma säger:

JAG BLIR GALEEEEEEEEEEEEEN!

b ea säger:

pusss

b ea säger:

AFDippihAJ det blir jag hela tiden

Emma säger:

mzdrh

Emma säger:

åzdrhå

Emma säger:

sfj

Emma säger:

esf

Emma säger:

dfhkhdp

Emma säger:

¨zs

Emma säger:

jdglå¨g

Emma säger:

dsag¨ö

Emma säger:

f

Emma säger:

szdv'v'

Emma säger:

bds

Emma säger:

'h'

Emma säger:

d

b ea säger:

afphans fcXC.aNGÖBIE




Det är inte ovanligt att min och beas konversationer ser ut på detta vis. Men vi älskar det!  ♥

Plugg

Har skrivit rapport så att det värker i fingarna nu. Har bara lite av analysen kvar, men den får vänta till nästa vecka. Sammanfattningen är klar. Det känns helt underbart. Ska börja träna på frågor inför det muntliga historia examinationen nu. Ikväll blir det andra avenyn hos Amelie. Om jag orkar. :) Just nu känner jag faktiskt för att plugga, så att jag får det gjort. Det går så bra nu i alla fall. Kanske man skulle passa på? Vi får se hur det blir.


Feel the rush of the ocean

Trying hard to reach out
But when I tried to speak out
Felt like no one could hear me
Wanted to belong here
But something felt so wrong here
So I'd pray
I could break away

Hoppas

Jag hoppas det det är över snart.


Amelie, 12 år, strippa

Tillbrinagt kvällen hos Emelie. :) Vi tittade på en jävla massa bilder. bland annat på när Amelie och Felle sov över hos henne, när de var typ 12. På ett kort så tar Amelie av sig kläderna. Typ. Haha.. Strippa? :) Haha. Vi busade med vovven, Elsa, som även sprang ut från lägenheten och jag hittade henne högst upp i trapphuset. Sötnosen. haha. Trevlig kväll i alla fall. :)

Har gjort typ taboule, som jag ska ta med imorgon när vi åker på saco-mässa. Får väl sitta själv och äta. De andra har tydligen ångrat sig, och ska nu köpa mat där. Jag äter hellre mina grönsaker. :) haha. Livet är hårt ibland!.

Simon

Haha. Simon var bäst på Taekwandon idag! haha. Roligaste jag sett i hela mitt liv!


Middag

Har precis ätit middag. Sent, jag vet. Kan bli så ibland. Gjorde i alla fall grönsakssoppa! :) Har städat hela mitt rum, upp och ner och från höger och vänster. Så skönt. Skulle dock behöva rensa mina bokhyllor. Det får bli en annan dag. Alla garderober är också städade och kläder har renasts bort. Skor har rensats bort. Väskor har rensas bort. Skönt. Men känner dock att jag fortfarande inte riktigt har plats med allt. Har hunnit med att träna också. Så jäkla skönt idag alltså!!!

Såg att vi hade goda tomater hemma (dvs hårda), mozzarella ost och basilika. Det får det nog bli till Frukost imorgon. Favoriten ju! :)

Blev inget plugg idag. Hoppas att jag är mer taggad för det imorgon. Det ska jag vara. Imorgon ska rapporten skrivas klar och jag ska träna på några fråogr till historia examinationen. Så det så! Pepp, pepp.

Natti!

från Marianne

Marianne skickade denna video till mig.. Haha Toarulle, toarulle..! :)


Tack

Idag på Taekwandon så sa Allah att efter varje träning så ska alla gå och säga tack till mig, för att jag alltid ställer upp. Pinsamt på slutet kan jag säga. Dock en väldigt fin tanke.

Idag så var vi och lyssnade på något om politik. Jag och Amelie bestämde oss för att gå med i någon ungdomsgrej. Frågan är bara vilken. Tåls definitivt att tänka på.

Beroende?

Några kallar det beroende. Jag ser det som ett sätt att fly verkligheten för en stund.


svag

Jag erkänner mig svag, ännu en gång. Jag önskar att jag inte tog åt mig av allt ni säger. Att jag bara kunde skita i allt. En sak ska ni veta. Ni hjälpte mig ner till botten. Tack ska ni ha!

Gavin DeGraw



Jag bara njuter!

Det är du

image105image104image103image75



Jag beundrar dig för din glädje. Jag beundrar dig för din vilja. Jag beundrar dig för att du står för allt du säger och gör! För ditt sätt att se på livet. Jag beundrar dig för vad du åstadkommit. Du är min insperation. Det är svårt utan dig. Det känns så mycket lättare när du är i närheten! Jag saknar dig!

Sviken

Jag tror nog inte att jag bara känner mig sviken av mig själv. Utan på alla. Men jag är väl inte bättre själv...

Det är dags nu

Frågan är bara hur?

Någon har att göra

image126

image127

det blir ingen rolig rapport inte....

Försvarsmekanism: Humor

Jag låter rubriken tala för sig själv.

Bio

Eftersom jag var hundvakt åt aramis igår så fick jag ett presentkort på Sf och 200 :- Får ofta Biokort av moster och det uppskattas. Jag älskar att gå på bio. Tråkigt bara att Eskilstunas biografer visar så några och ibland  väldigt tråkiga filmer. Så dåligt utbud.

Batten nu är vi redo för biobesök igen!


Det är skit när du inte är här hos mig!

Tack för idag

Ibland önskar jag att jag vågar stå för hur jag känner. Att jag vågar tro på mig själv. Att jag vågar gör fel. Att jag vågar göra rätt. 

Kvällen spenderades med Q, M och M hos min moster. Jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Jag har nog inte gjort bort mig så mycket i hela mitt liv. Det är med er som jag vågar vara mig själv. Som jag vågar göra fel. Som jag vågar göra rätt. Som jag vågar stå för vad jag tycker. Den här kvällen fick mig att inse att vi måste göra mer tid för varandra. Att vi måste ses oftare. Vi måste ta vara på det här!

Tack så mycket för idag!


Bra spemm

Jag skrivit rent all historia. Pluggat på den lite, tränat, lagat mat och nu sitter jag här. Idol är på TV. Jag ska LYSSNA. För nu ska jag skriva en rapport samtidgt. Känner mig väldigt duktig nu! Har till och med städat en jävla massa idag. Känns jättebra! Kommer sova gott inatt känner jag.

Imorgon är jag hundvakt åt Aramis. Vi ska också fira Quan som fyllde år i tisdags. Laga mat och spela spel. Inte helt tokigt :)

På söndag ska nog Amelie sova här. Mys! Nej, ni. Nu är det dags att börja med rapporten! Ha en trevlig helg! För det ska jag ha! :)

ensam

Sitter här ensam. Och så förblir det ikväll. Hur var jag boven i det hela? Då blir det väl träning för min del istället.

Uppmuntran

Jag har två riktiga vänner ska ni veta! Två vänner som alltid finns där. Två vänner som jag aldrig kommer att glömma. En batt. Och en Prooout. Ikväll kom dem hem till mig med en mörkchokladkaka och en lapp där det stod "Vi tycker om dig precis som du är ♥♥" Det värmde mitt hjärta och kunde inte bli annar än glad! Ni är bäst!

Har dock lite dåligt samvete för att jag inte släppte in dem. Jag skulle träna. Jag är jäteglad att ni kom, mina riktiga vänner! Ni är det bästa jag har! Glöm aldrig det! ♥♥ ♥

Och vet ni vad - Jag tycker om er precis som ni är!

Skit

När jag vaknade imorse, så kändes det helt underbart. Vädret var toppen. Under dagen smög sick dock skiten sakta på mig. Allt är skit. Jag vill bara försvinna. Gömma mig. Aldrig komma tillbaka. Suddas ut. Bort. Bort från allt.


Men jag är tacksam för att du ser mig. Det betyder massor! Jag är glad att jag har dig, dig, dig, dig och dig.


Lista fylls bara på och på

Geografi (Vädert under oktober/november)
→ Temarapport
→ Läsa medeltidsbok + reflektion om denna
→ Göra en plancsh om hur omgvining, människor och sådnat såg ut på medeltiden + muntlig redovisning om detta
→ Semanarie (Rapport som underlag)
→ Matteprov
→ Psykologiprov
→ Socialkunskap (Faktablad, reflektion om lagen man valt, intervjua ett politisktparti om lagen, skirv reflektion om det) + redovisa faktabladet muntligt
→ Historia examination (Lära sig två asvnitt utan till)
→ Naturkunskapsprov
→Geografiprov
→Geografiinlämning

Känns jättebra att att göra-listan bara fylls på för varje dag som går. Jag blir galen! Har i alla fall läst klart medletidsboken och skrivit en kort reflektion om den. Känns i alla fall ganska skönt!

Plugg

Geografi (Vädert under oktober/november)
→ Temarapport
→ Läsa medeltidsbok + reflektion om denna
→ Göra en plancsh om hur omgvining, människor och sådnat såg ut på medeltiden + muntlig redovisning om detta
→ Semanarie (Rapport som underlag)
→ Matteprov
→ Psykologiprov
→ Socialkunskap (Faktablad, reflektion om lagen man valt, intervjua ett politisktparti om lagen, skirv reflektion om det) + redovisa faktabladet muntligt
→ Historia examination (Lära sig två asvnitt utan till)

Det är så härlgit att få stryka saker! Bästa känslan i världen. Jag är så jäkla glad just nu. Känns som om jag svävar på moln! Helt jävla underbart! Fryser dock som fan. Har tänt massa ljus i hela rummer och har det så mysigt. Den här kvällen ska jag ta till vara på! Ha en underbar kväll ni med!

Prooouten, vad vore jag utan dig? Tänk att det inte skulle finnas någon Spemm annars. Känns helt sjukt. <3

Lista

OM MIG
1. Hur lång är du? 170 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor? Jadu. Ingen jävla aning.
3. Vad pluggar du? Sam social.
4. Har du långt hår? hm. Mellan.
5. Vilken hårfärg har du? mörkblond?
6. Sminkar du dig? Nej :)
8. Hur många personer bevakar du på bdb? Ingen aning. =P
9. Vilken deo använder du? Adidas

FAMILJEN
1. Bor dina föräldrar ihop? Jajjamensan
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Lika bra, båda två :)
3. Hur många syskon har du? Jag har min kära bror. :)
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Okej
5. Vilken mat lagade din pappa senast? blodpudding typ? :SDet är det enda han kan. HAHA
6. Hur många ställen har du bott på? två, typ. På landet i ett och ett halvt år. Men vi hade vår lägenhet då med.
7. Vem i din familj stör du dig mest på? haha. Min bror tror jag (A)
8. Vilken familjemedlem är snällast? Alla är lika snälla :)
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Idag :)
10. Hur gammal är din mamma? 52.

KOMPISAR
1. Bästa vän/vänners namn? Amelieprooouten
2. När var du senast med nån kompis? Idag :)
3. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Batten
4. Har du kysst nån kompis? Nej
5. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? japp
6. Vem har du varit kompis med längst? Marianne! förfan!
7. Vem känner dig bäst? moster :)
8. Längsta tid du varit osams med en kompis? inte länge :P
9. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Nej. Eller inte bara sådär i alla fall.
10. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Neeeeeej

KLÄDER
1. Vad har du på dig idag? Legging, klänning och kofta. as usual.
2. Har du bytt om idag? Japp
3. Favorittröja? Pappas :)
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? Beror på
5. Har du gett bort kläder nån gång? jJadå!
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? Tusen gånger
7. Har du handlat kläder genom internet? ja
8. Fulaste plagget andra könet kan ha? ni vet badbrallor som ser ut som trosor!
9. Vad använder du för skor? Jag har ju några att välja på. Eller vad säger du battis?

SKOLAN
1. Vad heter din skola? S:t Eskils Gymnasium
2. Vad heter din favoritlärare? Inkeri Böök
3. Vad är ditt favoritämne? Vet inte om jag har något nu. MEn psykologi är ganska kul. och Socialkunskap. och Idrott
5. Har du bra betyg? jadå.
6. Tråkigaste ämnet? Vet inte. Beror på vad man jobbar med.
7. Har du skolkat mycket senaste året? Nepp, inte alls
8. Har du fuskat på prov? haha
9. Hur tar du dig till skolan? promenerar. :)

RANDOM
1. Vet du vem FATO är? Nej?
2. När tuggade du tuggummi senast? Typ för en vecka sen.
3. När var du på semester senast? I somras.
4. Vilken färg är det på din tandborste? Röd/vit
5. Är ditt hår tråkigt? Ja! Förändring?
6. Vad har du för påslakan just nu? Vita med mussepigg på.
7. Hur ofta duschar du? varje dag
8. Gillar du BUBBEL ROLLER? donnu
9. När ska du gå och lägga dig? Ikväll.

Vad är klockan nu? 19.12

Psykologi

Nu har det varit psykologi plugg hela kvällen. Gått skapligt måste jag säga. Kan alla förvsarmekanisumer och behövskedjan. Lite av maslows trappa.. Sekundära och primära behöv. Lite om sömn och lite sådant smått och gott.. Jag tror jag klarar förhöret/provet imorogn i alla fall.. Det är ju bara 8 frågot och så är det ju ett fall med, så jag tror det kommer gå gnaska bra. :) Men vi får väl se.

Och batten, jag hejar på dig! Jag vet att du klarar allt du vill! Alltid! Du är en riktig kämpe! ♥


Update: Ibland kan jag inte mer än le åt min stavning. Haha!

Psykologiprov

Här sitter jag, kan typ två försvarsmekanismer och no more. Läraren förväntar sig MVG av alla och det tror jag fan inte kommer hända. Ingen har öppnat boken. Utom E. Som det kan bli. Kanske dags att ta tag i projicering och Maslows trappa? Ha en bra kväll, hörrni! Jag ska moffa frukt och plugga. Inte så jävligt i alla fall.

Plugg

→ Temarapport
→ Läsa medeltidsbok + reflektion om denna
→ Göra en plancsh om hur omgvining, människor och sådnat såg ut på medeltiden + muntlig redovisning om detta
→ Semanarie (Rapport som underlag)
→ Matteprov
→ Psykologiprov
→ Socialkunskap (Faktablad, reflektion om lagen man valt, intervjua ett politisktparti om lagen, skirv reflektion om det) + redovisa faktabladet muntligt
→ Historia examination (Lära sig två asvnitt utan till)

Igår skrev jag i alla fall klart min socialkunskap som ska vara inne på fredag. Då har vi även muntliga presentationer om våra faktablad.

Ibland är det så roligt att gå i skolna. Eller vad säger ni?

image125

Farsdag

   

Bakade farsdag-tårta till pappsen igår. :) haha.

Sen tyckte jag och aramis synd om hans husse, så vi bakade en likadan tårta där det stod husse på. :) haha. Roligaste på hela veckan må jag säga! Vad vi skrattade!

  

Några andra bilder.. :)


(Det har tagit typ en och en halv timme att ladda upp 5 bilder. Helt sjukt.)


Andra anenyn

Ikväll är det andra avenyn dags igen. Innan det blir det farsdag middag, pyskologi plugg, träning och bus med boffen. :) haha. Ha en trevlig kväll, vänner!

Lista

Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Jag är välgit glad :)
Favoritgodis: 86 % choklad med hallon smak :)
Är det nåt du absolut inte äter: Ärtsoppa och Racklett.
Kläder just nu: haha. Shorts och linne.
Musik just nu: Gavin, såklart!
Vad sa du senast: Grattis på farsdag, till pappsen
Favorit-hangout: På baksidan hos mig på sommrarna. Kan vara så mysigt!
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Skulle vilja uppleva så många osmmöjligt :)
Fisk eller badkruka: Fisk! Fast jag gillar att sola också :)
Saft eller alkohol: Alkohol. Jag gillar inte saft. (Inte så myckat alkohol helelr för den delen...
Hur många kuddar sover du med: jag har tre men använder alltid bara en. :)
Favoritväder: När solen tar som fan och det inte är alldeles för varmt . Det uppskattas!
Om du var fast på en öde ö, 5 saker att ta med: Aramis, Gavin, solkräm, evian och gott sällskap.
Spelar du nåt instrument: Inte just nu.
Morgon- eller nattmänniska: Morgon
Sparare eller slösare: Sparare tror jag. Ibland slösare.
Vem är viktigast för dig: Mamma
Bästa film:  Finns för många för att välja. A walk to remember, the nootebook och amssa..
Tror på liv på andra planeter: Låter ganska troligt.
Kommer du ihåg din första kärlek: Oh yes.
Älskar du henne/honom fortfarande: Oh no.
Har du några homosexuella vänner:  Inte vad jag vet om.
Tror du på mirakel: Lite. Men jag tycker inte att man ska förvänta sig någora.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: hm...
Har du en besatthet? Många!

Örhängen

image119

Någon ville se örhängena. Varsågod!

Tröjan

image118

Såhär söt blev Linnea i tröjan jag stickade till henne! :) Sötnosen där :)


Jag önskar

Ibland önskar jag att jag vågade mer. Att  våga ta mer initiativ. Att våga vara mig själv. Jag önskar att jag hade bättre självförtroende.  Jag önskar att det ibland blev som man vill. Att det någon gång kan gå den väg man vill. Det är vad jag önskar.

Paris


Åh, vad jag längtar tillbaka. Vill dit nu. Borde ha åkt igår. Till våren åker jag och mormor. Det ska bli så bäst! Jag läntar verkligen!









Efter regn kommer sol

Det strömmar Gavin ur högtalarna. Åh, jag blir så glad! Det finns bara en hake. Jag har helt tappat intresse för att sjunga sen jag fick inflamation i stämbanden. Min röst är inte den samma. På långa väger. Men vafasiken. Att sjunga med till gavin går utmärkt. Är i alla fall bara jag som hör. Och möjligtvis min familj och grannar. Men det är vana.. :)

En sak är säker och det är att efter regn kommer sol. Oavsett. Även om det bara varar för en stund. Så kommer det! Och det är jag så tacksam för. Ni är mina solstrålar och utan er, så vore jag en jäkla massa regn. Jag behöver er, mina vänner! Jag älskar er ♥


Jag försöker

Jag vet att jag inte är tillräcklig, men jag försöker. Jag vet att ingen kan ersätta henne och jag vet hur mycket hon betydet för dig. Jag vet vilken sorg du känner. Jag önskar bara jag kunde göra något för dig. Jag gör allt för dig!

svårare

Jag måste erkänna att jag tycker att det blir svårare och svårare för varje dag som går. Men jag försöker verkligen. Med hjärta och själ. Såhär mot kvällningen blir det alltid som svårast. Men jag ska fortsätta kämpa. Någon gång tar det slut. Den dagen kommer vara den lyckligaste dagen i mitt liv.

Örhängen

Moster skickade örhängena på direktpost, eller vad det nu heter. Alltså att de skickas dirket, så jag bör få dem imorgon eller senast i övermorgon. HIHI! :)

Planer

Nu ska det planeras, right prooouten?

Snart är dem mina

Precis pratat med Moster. Imorgon ska de in till paris, då morbror Claude ska till doktorn. Hon sa att de skulle åka in lite tidigare, så de kunde göra ett kort stop hos Chanel. Äntligen ska jag få mina örhängen! :)

Ett helt liv

Idag när jag och mamma var ute och handla så såg jag en dams hand. Jag insåg då hur fint det är med "äldre" händer. Det är som om allt som denna person varit med om satt sitt spår. Helt fantastiskt!


Batt

image115

Det här är min batt! Tack för att du finns!

Ingen Celine

Det var med sorg i hjärtat som jag tackade nej till att följa med på Celine Dions konsert. Känner att jag har andra saker att proritera då. Och jag är säker på att jag i Kanada kommer att få se en mycket mer mäktig show, men bättre platser och alldeles underbar musik. Jag kommer säkert ångra mig den 7 juni 2008. Men jag vet att chansen att se henne kommer igen, då det passar mig bättre. Men en sak är säker - Och det är att frida ska ta en jävla massa kort och jag ska på något sätt med på denna konsert med! :) Ha en jävligt bra kväll, Frajd!


Ljus

image117Det är verkligen vacker på kyrkogården, dagar som denna. Lukten av stearin och så mörkret tillsammans med alla tusen tända ljus. Helt underbart vackert. Och allt till minne av våra nära och kära. Jag tände fyra ljus i år. Ett för D, ett för Max, ett för mig själv och så ett för framtiden.

Graven

Vi ska snart åka iväg till kyrkogården. Det är så vackert med alla dessa ljus. Ska tända ett ljus speciellt för Max också!  Åh, vad vi saknar dig!

Vila i frid


Maxou, du finns alltid i våra hjärtan!
image81


Vila i frid, Älskling. Vi älskar dig!

Snö

När jag gick hem från Bea igår så kom första snön. Jag måste erkänna att jag blev ganska glad. Ringde till och med upp bea och sa att hon skulle gå ut.. :) Det är något speciellt med första snön! MYS!


På övernattning

Hermes sov över hos Bea inatt. Orkade nämligen inte bära hem den igår. :) Hoppas dom hade en trevlig natt tillsammans :)


image116

(Varför ser låset silvrigt ut?)

-

Om bara någon kunde förstå. bara någon. Vem som helst. Om bara någon kunde hjälpa mig. Kalla mig töntig, men jag orkar faktiskt inte mer nu.


-

Jag har funnit mig själv besegrad. Jag har inte en aning om vem jag är. En sak är säker i alla fall. Botten. Finns det något hopp?

sönder

Där gick allt i kras. Jag hoppas att du mår bättre av det.

Grå och tråkig

Precis så känner jag mig idag. Kanns lite tråkigt när man tittar ut genom fönstret och ser att himlen är helt klarblå. MYS! Blir en promenad till Tuna park. Ska höra om Elin vill med. Så länge sedan vi träffades! Ikväll ska jag och Bea batt på bio. Ska bli så mysigt!


Tuna park

haha. Amelie kom hem till mig igår kväll. Utan att jag visste att hon skulle komma. I alla fall så gick jag runt i linne och trosor bara och så ringer det på dörren. Jag trodde att det var oscar som skulle komma på besök. Så jag sprang in på mitt rum och väntade. Sen stod pappa och roppade på mig men jag hörde inget, så gå han in i jockes rum och säger: Emma, det är till dig. Jag fattade ingenting. Sen hör jag Amelie.. haha.. Suprise ;) SÅ jag satte på mig min morgonrock och gick och hälsa på henne. Då sstår hon och hennes pappa och väntar på mig utanför. Jag som precis tänkte hoppa in i ducshen. Det sket sig och så åkte jag med dem tilllagersberg för att hämta rebecka och sedan åkte vi till Tuna Park. Väl i tuna park så hittade jag inget speciellt. Amelie skulle köpa lite saker på life. Hon börjar med att ha ner en jättestor burk av något. *KRAS* haha. Allt rinner ut på golvet. en minut senare har Rebecka ner något annat. HAHAH! Det var nog höjdpunkten på hela dagen. Jag klarade mig dock utan att ha sönder något. skönt det.

Hade med mig kameran när vi skulle iväg. JAg glömmer minneskortet i datorn. SMART SPEMM! Jag som skulle visa att jag varit hos tut, ännu en gång när han inte var där. Men det sket sig. En annan gång kanske. :) Blir nog en sväng till tuna park idag med. Kom på att jag behöver inhandla lite underkläder och hårsaker och ansiktskräm och lite sånt. Ses där!

Av


Telefontid idag. De ringde från ortopeden. Chefen till och med. Pappas doktor och bekant. Vilket gjorde det hela lite lättare. han berättade att mitt korsband var av. Det finns två lösningar på det hela. Träning och operation. Har tränat, men det blir inte bättre. Så nu ska jag dit så fort som möjligt så de får kolla på knät och skriva in mig och sedan så blir det operation. Känns bra, men jag måste säga att jag verkligen har respekt för operationer. Jag är rädd för att bli sövd. Kanske för att det är första gången? Jag känner mig orolig. Jag har lixom ingen chans att påverka något. Det ska i alla fall bli skönt att få det gjort. Blir hårdträningn efter opeationen i ett halv år till ett år. Beroende på hur bra det läker och sådant. Även träningsdelen känns skönt. Jag är dock lite rädd för smärtan. Jag hoppas att det inte gör så ont som jag hade när skadan skedde. Det var hemskt. Jag får väl vänta mig det värsta och bli positivt överaskad.