Jag saknar dig

image76

Middag

Idag har jag varit duktig. Städat och haft mig. Gjort om i rummet. Inga stora förändingar, men det synns. En aningen mysigare. Snart vankas det middag hos moster. Fisksoppa har jag beställt. Min favorit! Tillbringar även natten där. Mysigt att vakna av en blöt nos imorgon bitti! booooooooofen

Ha en trevlig kväll!

-

Jag känner mgi bortglömd. Jag känner mig sviken. Jag känner mig allt annat än viktig. Därför är det såhär. Därför gömmer jag mig. Därför vill jag här ifrån. Men jag ska kämpa. Jag ska visa alla. Jag ska klara det här, tillsammans med dig! <3

Någon gång



Du gav mig ett hopp

förlåt

Förlåt för att jag inte finns där för dig som du vill. Förlåt att jag inte är mig själv. Förlåt för att jag stämger mig själv inne. Förlåt för att jag allt gömmer mig. Förlåt för att jag behandlat dig illa. Förlåt.

Födelsedagsfirande och mys

Igår firdade vi vår vän, Bea. Middag på ming, sen idol mys med massa godis. Myspys. Väldigt trevligt.

Mamma och pappa är påväg till Loka brunn. Spa spa spa. Jag vill med. Istället ska jag åka till linköping och jobba som barnvakt och tjäna lite stålar. Kan behövas det med. Jag är fädigpackad i alla fall. Ska strax laga lite lunch. Tar ju en stund att laga, äta och plocka i ordning. Kommer hem sent på måndag kväll. På tisdag förmiddag bär det av till huvudstaden för att titta på inspelningen av så ska det låta. Haha.

Ha en bra helg, vänner!


Taekwondo

Jag och L konstaterade just att det kommer vara väldigt tomt utan taekwondon imorgon. I tre dagar har skolan avslutats med taekwondon och det har varit så skönt på något sätt. Så skönt. Även om jag inte kan vara med, så känns det jätteskönt att stretcha och köra lite styrkeövningar. Efter lovet vill jag vara på gymmet tisdagen och torsdagen i alla fall. Jag vet inte varför, men han ger mig en sådan motivation. Något jag letat efter länge.

Idag ringde jag upp ortopeden och frågade varför de inte hört av sig. De påstod då att jag skulle ha hört av miog efter magnetrönkten. De tog mitt, pappas, mammas mobilnummer och vårat hemnummer när jag var hos doktorn sist, så att HAN skulle sätta upp en telefontid åt mig. De sa till och med på magnetröntken att min doktor skulle höra av sig. Jag orkar verkligen inte med dem. Känns som om de förstår mitt liv. På riktigt. Jag har verkligen mått och dåligt av detta. Och mår. Fick i alla fall telefontid på torsdag. Mamma och pappa ska åka till tyskland på tisdag, men de ser till att de är hemma till dess, så de kan skälla ut min doktor, för jag är inte så bra på det. Eller jag är allt annat än bra på det. Men det kommer nog. JAg har ju min mamma som förebild, när det gäller sådant ;) Jag är bara orolig att de ska säga att jag inte behöver någon operation. Vad ska jag då göra resten av mitt liv? Men något är ju fel, så något måste göras. Jag är trött på det hela. Jag vill göra förändringar, men det går inte nu.

Vad jag ville säga med detta inlägg är att jag så gärna skulle ha velat vara med på taekwondon. Men icke.


Jag säger som en god vän till mig

"Imorgon ska jag vakna upp till en ny dag, den första dagen på resten av mitt liv och jag ska göra mitt liv till det bästa. "

Till dig

Jag kan inte säga mer än att jag är så stolt över det du presterat det senaste året. Det kommer från hjärtat och jag menar det verkligen. Tro på det om du vill eller ej. Jag kan inte mer än säga till dig hur jag känner, resten är upp till dig. Strunt i alla som inte kan glädjas med dig. Strunta i alla som bara klagar för att de intekan uppnå allt som du uppnåt. Var stolt över vem du är och vad du åstakommit. Du kommer gå långt, min vän. Långt.

Dagar som denna.

Ibland finns det dagar som helt enkelt är så sköna. Som idag. Bara en lektion. Taekwondo träning och det bästa av allt - Min kära batt fyller 17 år! Inte helt tokigt, måste jag säga. Jag hoppas du haft en toppen dag och att vi får det hur mysigt som helst imorgon när vi ska fira dig på riktigt :) Myspys.

image115

GRATTIS PÅ 17-ÅRS DAGEN! FRÅN SPEMMOSOSOOSOSOSOSOOSOSoSooooo ♥♥♥


Egosim

En sak är säker. Det är att du, inte kommer att klara dig länge till på att bete dig som du gör. Allt handlar inte om dig. Och allt du säger är inte så roligt som du tror. Jag är ledsen att behöva säga det: Du är inte heller så bra som du tror. Lägg ner det du håller på med. Du gör bara människorna omkring dig ledsna. Det är kanske så du vill ha det? Jag vet att vi inte tänker acceptera det längre.

När ingen vet

Det är svårt. Väldigt svårt. De finns med mig under dagen, men vid en viss tid på dygnet, så orkar jag inte hålla emot. Jag orkar inte. Jag kan inte säga mer än att jag är svag. Det erkänner jag.

Det är dock vissa saker/personer/stunder som får mår att orka lite mer. Som får mina dagar att ljusna. När den glädjen inte finns är det som om livet är som ett stort svart moln. Jag behöver er för att orka. Jag klarar mig inte själv.

slutet?

Idag har jag inte använt mig av många knop. Gick inte nes hem från skolan. Tog bussen. Två stationer. Ibland undrar man. Det är en sak som jag lovat mig många gåner. Men jag håller det inte?

Är det här slutet?




Var är du?

Jag önskar att jag hade någon som du. Någon med mer livserfarenhet. Någon som gått igenom samma sak som jag själv går igenom. Jag behöver någon som förstår mig. Jag behöver någon som alltid lyssnar. Jag behöver någon som jag behöver skämmas för. Någon som jag inte behöver vara rädd att det ska komma ut till andra - Var är du?

Hejdå

I eftermiddag sätter jag mig på ett tåg till Linköping. Ska bli jätteksönt att komma iväg.

Sista proven och det som vi har fixar sig idag. Pluggade på historian som tusan igår och tror det mesta sitter. Ska träna lite i skolan också.

Jag har bestämt mig. Nu ska allt ses från en poitiv sida. Har varit den negativa sidan alldeles för länge nu. Men nu tjejer. Nu är det mysig höst och vi ska ta vara på varje minut! Puss på er! :)

Ha en trevlig helg allihoppppppa! ♥


Lite blandat

Hänt en del sen sist? Hm. kan ju börja med att vi fick våra skolfoton idag. Nöjd med min enskillda bild. Klassbilden blev dock katasrof. Och det är inte mitt fel. Killen framför mig typ rörde på sig och jag stod på en kant, så att jag typ lutade mig bakåt och typ ja, det blev som det blev. Men det är väl så jag ser ut när jag tappar balansen. Enjoy alla som får se det sen! :)

Ringde moster ivkäll. Hon tyckte att jag skulle dra iväg nån stans på lovet helt själv. Till nåt varmt och soligt ställe. och bara njuta. Tänk vad skönt. det ska jag nog göra någon gång när jag blir äldre. Tänk vad härligt. Just nu känner jag mig inte riktigt säker att bara dra iväg sådär helt själv. Men det kommer. Hon var lika trött och stressad hon. Det var alla fall skönt att få prata med henne, var så länge sedan.

Jag har bjudit med Amelie, Bea och Marty till så ska det låta 30 /10. Ska b li riktigt mysigt faktiskt.

Vad mer..

Tror pappa kommer att få göra sin knäledsoperation inom de närmsa månaderna. Hoppas verkligen att det kommer gå bra med allt. han måste gå på kryckor eller åka rullstol efteråt och kommer var asjukskriven i tre månader. Jag sa till honom att om han blir erbjuden en rullstol så ska han ta med en hem, så kan jag använda den om inte han vill (A) haha.

Kan ju ta att meddela att jag har haft jordens huvudvärk idag. Den var inte att busa med, som Amelie skulle ha sagt. Riktigt rusikig. Och är fortfarande. får se hur det går tt somna ikväll.

Ni ni, nu väntar avslappningsbandet och sängen och allt det där. Ska bli skönt. Hoppas att huvudvärken gått över till imorrn. Annars vet jag inte omjag går till skolan. Går ju till 7. känns mindre kul. Vi får se hur det blir.
Natti!

Matte in my ass

Fattar inget. Allt är en enda röra. Vilket jävla skit. Fattar inget. Eller bara de försat talen. Sen skiter det sig. Och moster är inte hemma och amelie kan inte hjälpa mig. Någon som är bra på matte som vill hjälpa mig? :) Fan!

Frågan är

När inte ens du finns här som jag vill frunderar jag på varför jag står kvar där jag gör. Det är dags att gå vidare och lägga allt bakom mig. En gång för alla. Frågan är bara: Klarar jag det?

A walk to remember

Så underbart fin. Full pott från Spemm. I vissa delar av filmen måste jag säga att jag inte såg tv:n pga att jag grät så mycket. Tänk att det är så besvärligt att kolla på film. Tänk hur mycket det faktiskt påverkar oss. Ibland kan jag känna mig helt förstörd. Haha. Jag är för känslig. se filmen! Helt underbar!


Funderar på att lägga mig om en stund. Eller vid elva. Har lite saker att fixa först. Natti

Tavlor

Sitter här och funderar lite på tavlor till mitt rum. Har bara några tillfälliga lsöningar som tyvärr blivit kvar för länge. Jag skulle vilja ha personlig tavlor. Mina kollage som jag gjort tidigare gillar jag, tycker dock att de är för små. Kanske en idé att förstora. Har även haft tanken att ta kort, som jag tycker om och tagit själv och förstora upp. Kanske en idé. Har tänkt ut lite saker som jag skulle kunna tänka mig. Allt finns dock inte på kort. Imorgon blir det kanske till att fota lite då? Vi får se.

Påtal om imorgon. Öppethus, Stålforsskolan och Basketmatch, Sporthallen. Dagen kommer också tillbringas till att studera. Ovanligt? Nej!

Dagens

Dagens bästa: Måstte säga att vi (Jag, C, F, L och Sara) hade väldig roligt efter Världpolitiken. Haha. Vi kom fram till att jag är dyslektiker när det gäller teckenspråk. Min fingrar gör inte ritktigt som jag säger till dem. haha. Jag skrattar som en sparv låter, eller som om man skulle spelat in marsvin och sedan sanbbspola. Haha.

Dagens sämsta: Måste fan vara regnet. Tycker att det har varit en bra dag i alla fall. :)

Öppethus

Har blivit tvingad till stålfors på lördag, där det är öppethus. Det brukar vara roligt och så finns det alltid massor med frukt och sådant! MUMS! Kanske värt att ta en sväng dit då. Kul att träffa Evelyn med.

Matlagning

Panerad fisk, pressad potatis och egengjord remouladsås. Väldigt gott. Det var dock bara jag och en till tjej som åt fisk i hela gruppen. Jag och den andra tjejen behövde alltså inte gå därifrån hungriga. De andra sa inget förän vi skulle äta. Smart lixom?

Nu blir det till att göra klart hisotorian. Snart gjort. Sen myskväll igen. Hyra film kanske? We'll see.  


Om det fanns några fler timmar på dygnet

kanske jag hade bloggat lite mer. Har varit sjuk, pluggat, pluggat och åter pluggat senaste tiden. Inte et minsta kul kan jag säga. Nu är det mesta över, så skönt. Ikväll ska jag njuta. Bara slappa och ta det lugnt. Ska njut aoch verkigen ta tillvara på kvällen! Var så länge sedan. Imorgon slutar jag klockan 7. Kommer nog vara helt slut.

Jag och mamma har varit och handlat. Massor med frukt och grönsaker köptes. Mums. Var helt tomt i kylen. Åt upp de sista igår. Behövdes en påfyllning inför imorrn, då jag slutar så sent. Skulle aldrig klara torsdagarna utan frukt. Maten är snart klar och sen är det film för hela slanet. Blir nog tidigt kväll..


Mat nu!  puss

something

Je devine que je ne veux pas dire ainsi bouillie de maïs à vous, comme j'ai espéré. Je suis maintenant allé et je reviendrai jamais .

.

you still mean everything to me, but i'm gone now


This is all i have to say

it's over, baby. You are gone.

Gårkvällen

Gårkvällen tillbringades hemma hos Viktoria, även kallad Wellen och petvik, med Linda, Josse, Martina och Bea. Jag och wellen posar i snygga brills. Bilder är ett måste och kommer upp här på bloggen när jag fått dem.  VI åt tacos, tittade på idol, äntligen fredag och lite av beck. Riktigt trevligt, I must say. Måste göras om snart. Kanske redan på fredag. Vi får se hur det blir med det.

Kan ju också säga att jag glömt mina Naturkunskaps-saker i skolan och vi har prov på onsdag. BRA SPEMM? IG HERE I COME. Jävla skit. Så kan det blir. Kanske man kan få mer gjort i engelskan. Men det tvekar jag på.

Ha en bra lördag, gott folk!

en bild säger mer än tusen ord!

image114

regelbundet

Min moster sambo, Peter, sa till mig idag att jag borde ha en bestämd dyngsrytm. Jag ska vakna samma tid varje dag, så gått det går. Detta betyder att jag måste vakna 7 varje dag. Även på helgerna. eller egntleigen halv 8, men när jag inte kancykla till skolan längre, vilket är snart, så måste jag gå klockan 8 på morgonen. Så skulle behöva vakna en timme innan jag går. För att undvika stressen. Man ska också föröska gå och lägga sig vid samma tid. Ska försöka lägga mig vid 9 eller 10 varje dag nu också. Då får jag 9 eller 10 timmars sömn. Det blir nog bra. Fast, jag kanske kommer följa det här en vecka och sen kommer jag förmodligen skit i det. 7 känns lite tidigt för min del. När jag inte behöver i alla fall. 8 är okej. Men vi får se hur det blir. Något måste jag ju göra åt det, innan det är för sent. Kanske ska vakna lite tidigare om mornarna nu, så jag är dödstrött klockan 9 på kvällenoch kan somna. Vi får se. Ska skaffa avslappningsband med. Spemm goes seriös! Men va fan,det här tar kol på mig.  Känner mig dock ganska pigg nu, tack vare en jättretrevlig dag, men mycket skratt och så.. :)


inte mycket till bloggning.

Jag lider av stress. Verkligen. Känns som om att mitt hjärta slår 170 hela tiden och jag kan aldirg lugna ner mig. Kan inte sova. Somnar typ 5. och jag glömmer allt och allt är helt förjävligt, måste jag säga. Hemsk. Verkligen. Inget drömsenarie direkt, nu när vi har så mycket i skolan. Men vad ska jag göra lixom?

Friendsutbildning idag då. Trevlit, trevligt måste jag säga. Blinder kommer upp här på bloggen när jag fått bilderna av Christoffer. Eller amelie.  Åt fan kanelbullar där, ont i magen nu alltså. hade matlagning ochjag åt en halv potatis och typ en matsked sås och sen liten strimla kött. och så morötter. Men det är som det är.

Hade fått ett papper om att jag ska hämta något på Ica. undra vad? Jag har inte beställt något. eller? Spännande, men lite skrämmande, I must say.

Nya jacka blidde det idag med. Grön parkas från indiska. 100 % bomull. Löstagbart foder. Perfekt säger jag! Så mysig och praktisk!

Igår köpte jag nya glasögon. Vet inte om jag blev helt nöjd. Men skitsamma.. jag skulle vilja ha olika varje dag, så jag tog typ bara ngåra..:) hahaha. Nej, men nästan. Om ca en vecka kommer dem.

Kanske jag skulle öppna naturkunskapsboken och plugga lite? Kan ju i alla fall inte sova. Vi får se.
ha en trevlig kväll, folks!




Du betyder allt för mig, ska försöka bli bättre på att visa det! I NEED YOU. ALWAYS!

AWAY

jag behöver försvinna för ett tag. och det är nu. NU. jag pallar inte en sekund till.



faaaaaaaaan


-

Snart försvinner jag och kommer inte tillbaka igen. Detta är slutet.