Paus

Tänk om man bara kunde ta en puas från livet. Bara så. Tänk om. Det vorde något.

seychellerna

När jag var i frankrike i somras så pratade moster om att vi skulle åka till seychellerna nästa vinter, om de sålt huset då. Så då skulle hela min familj, msoter och peter, mormor, johanna, jacques, jules och nästa lillkille som är född då och så moster och morbror följa med. Kanske skulle till och med Cristian och Patrik följa med. Himmla kul måste jag säga. Det finns bara ett problem, det är svindyrt. Börja spara nu eller? :) Dit ska jag, om det blir emd familjen eller ej. Hur. Jäkla. Fint. Som. Helst. Min moster har varit där när hon gjorde modelljobb och hon sa att det är en av de finaste platserna hon varit på. Och hon har varit på mååååååååååååååååååååååååånga ställen.

Hoppas, hoppas, hoppas


Grattis x 3

Idag står överaskningskalas för världens bästa mamma på schemat, som idag fyller år.

Men så fyller också världens bästa morbror Claude år...

och så världens bästa tuuuuuuut, lixom.


GRATTIS FÖRFAN! ♥

Du och jag mot alla, alltid!

image113

Idol

Har precis njutit av min underbart goda tonfisksallad. Hade även gjort en tomat, mozarella (eller hur det stavas) och baskilka sallad. Tomat utan skal, såklart. Mumsigt värre. Lagom fredagsmys för mig.

Ikväll vankas det idol hemma hos tut och jocke. Men först ska vi (jag, amelie, jocke och tut) handla på Ica MAXI. Som jag tycker vad lite hlavdant om jag ska vara ärlig. Jag tror jag håller mig till mitt ica ekängen.

Ha en bra kväll, folks!

Inget lösenord

Har nu tagit bort lösenords-grejen, då jag nu kan använda en annan blogg igen. Så välkommna tillbaka, kära läsare :) 

Måste säga att senaste tiden varit urtråkig. Och stressig. väldigt tråkig med, om jag får säga det själv. Känns som om jag inte har någon tid alls till något. Känner mig trött och hängig mest hela tiden. Hoppas bara att jag orkar med skolan nu. Vill inte sabba allt nu. Ser verkligen fram emot studenten. Känns som om jag inte får ut något av skolan. Sad but true.

Jag och Nattis börjar gymma på måndag. Ska ringa henne och kolla om vi inte kan börja imorgon istället. Får se vad hon säger om det.

Kommer kanske bli lite förändringar här på bloggen inom en snar framtid. Hur vi går med detta får vi se.

Väx upp

Väx upp. Du är så barnslig.

Lösenord

Från och med på fredag gör jag denna blogg lösenordskyddad på obestämd tid. Ni som vill läsa kan gärna mejla mig ([email protected]).

Övningkörning och kortspel

Idag när jag och pappa och jocke körde så råkade jag köra på en kant, när jag skulle parkera. Den stack ut ur gatan jättemycket och jag såg den inte. Jag började gråta för jag blev jätterädd och trodde jag förstört hela bilen. Visade sig att allt var bra och jag tog mig samman och körde vidare. Bra var väl det, annars skulle jag nog inte vilja kära så mycket mer. Men det känns bra nu. Har precis ätit mat. Blev pasta och kräftstjärat. :) MUMS!

Bror och jag har planerat några omgångar med kort. :) haha. Vi hade ingen hel kortlek hemma, så vi åkte till husvagnen och hämta det förut.

Ha en trevlig kväll, mina vänner. Det ska jag och bror!

image112

säger bara en sak

PALLA DIG?


Kort

image71


Måste säga att jag tycker det är så kul att spela kort. Så avkopplande och så lätt att umgås. Igår spelade jag, bror, moster och peter ett spel om heter gurka. Kul faktiskt. Kom två. Ingen nybörjar tur där inte.

Om du läser det här moster Hellen; när jag kommer blir det till att spela kort för fulla muggar! :) Vi ska vara så bra! :) Så nu får du se till att träna! :) <3

image75

Du och jag, moster! Alltid! <3


the end

Det känns som om att det här är slutet. Det är väl bara att vänta och se.


Helg!

Äntligen är det helg!

Var hos B igår. Vi lagade tonfiskpasta. MUMS! Och så åt vi sallad till. Såg på TV gjorde vi med.  Myspys!

Sov länge idag. Det var jätteskönt! Åt supergod frukost. Pluggade fram till lunch. Vi åt lunch och sedan åkte vi ut och övningskörde. Kom nästan precis hem. Så vi var ute en bra stund. Lärde mig massa nya saker och förbättrade massa saker. Blev nästan lite fartdåre där ett tag. :) Ska fortsätta plugga lite nu. Matte. Men jag fattar inte. Måste nog gå till moster. Ska försöka lite till först.


Det skulle inte vara fel...

... att vara där just nu. Min  trevliga klasskamerat Alyssa pryder bilden så vackert! Jag vill dit nu! Sol, sol, sol är vad jag behöver i detta regnväder!


image111

Dagens bästa 2

seaside säger:

paniken

Emma säger:

ringde din mamma?

seaside säger:

fasthan var jätttetrvlige .)

seaside säger:

aa

seaside säger:

sen prata jag lite med honom också

Emma säger:

fasthan?

seaside säger:

typ om telefonnr och så

Emma säger:

hette han inte Ian?

Emma säger:

jass

Emma säger:

å

Emma säger:

fast han

Emma säger:
HAHAHHAHAHHAHAHAH


BÄSTA! Tänk så togigt det kan bli


Kan förövrit meddela att jag imorgon kommer att köpa en Creative ZEN vision:M :)

Sov gott, männiksor!


Kalender



Kom ett paket till oss idag...



Visade sig att det var en kalender..



Jacques och Jules var bilden för Juni 2008! :)



Sen fick man med klistermärken som visar typ en tand och då ska man alltså sätta den på det datum man ska gå dit. Finns massa olika saker! :)

Det tackar vi för. Behövde faktiskt en stor kalender att ha på mitt rum! :)

FAISA!

Faisa och hennes familj för min bästa couscous från frankrike! GE MIG RECEPTER NU OCH BJUD MIG PÅ MAT! VAD SKULLE JAG GÖRA UTAN DIG, FEJAN? BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSSSTA! ♥


Dagens bästa

Idag på världspolitiken så pratade vi om fotboll. Och så frågade han mig något om det och jag gluttar aldrig på fotboll. Så jag kunde inte svara. Då frågade han vad vi kollade på. Och då sa jag att Carro och jag tittar på reklam om dagarna :) Syftade då på Coop reklamen, som jag länkade till nedan. Vi satt nömligen och glutta på den igår och sjöng med. Haha. Rolig lektion idag, I must say. Blev mycket skratt. Oh så pratade vi om något som man faktiskt kunde relatera till. Jag vet lixom inget om försvaret. Eller lite. Men inte försvarets historia. haha.

:)

image106

I MISS YOU!

Reklam

Det här är fan den bästa reklamen! :) Enjoy! 

Morm

Jag hade tråkigt, så jag gick till mormor. Så jäkla härlig min mormor är. Finns ingen som hon. :) Moster Hellen ringde när jag var där. Vi pratade i nästan 45 minuter. Mycket att prata om förstår ni. Jag och mormor gluttade även på tv och åt vattenmelon. MUMS! Nu är jag hemma och funderar på att sätta på en film och sedan sova. Skönt att jag inte behöve plugga idag.

Nu blir det filmtajm! Hörs imorgon, gluttisar :) ♥


Ucsh!

Mamma ska laga bajsig mat. Pasta och korv. Vad vill hon lixom? Hatar det. Nu ska jag istället slänga mig på soffan och glutta på Sopranos!


Helg snart?

Jag känner mig så trött och sliten. Beror antagligen på att jag är superförkyld. Kanske har jag fått en sväng av feber med. Frös och svettades om vart annat idag. Blir nog bättre inom ett par dagar. Känns som om det är flera veckor kvar till helg. Varför? Funderar vekligen på att åka någonstans på höstlovet. Tror jag behöver något att se fram emot. Miljöombyte. Ska fundera på det i alla fall. Blir ju inget Frankrike.

Ikväll ska jag hem till B och glutta på TV och plugga. Pluggandet känner jag verkligen inte för. Ska nog göra engelskan då och ev. lite matte.



image104


Blir så glad när jag ser att moster använde ordet "glutta" för masssssssssssssssor av år sedan! Du lyser upp min mörka dagar,  tante! :) <3 (Tante = Moster på franska)


sluta med dina dumma kommentarer!

Onsdag och gulkiwi

Mår piss. Fy fan. Jag som gick och la mig skapligt igår. Trodde på ett under eller något. Så blev det inte. Känner mig nästan lite febrig. Kanske blir det bara en halv dag? Vi får se hur det känns.

Åt en gul kiwi till frukost. Måste säga att det inte var någon hitt. Smakade inget. JAg kör grööööööna kiwisar. Vad gillar ni bäst? :)

Om man kanske skulle ta  sig en svängom i duschen?



MOOOOOOOOOOSTER för vääääääldigt många år sedan :) <3


Börja blogga?

Känner för att börja blogga igen. Saknar min lilla blogg faktiskt.

Jag är jätteförkyld, jag har ont i halsen, och mitt huvud dunkar. Migrän? Kanske febern smyger sig på? Jag vet inte. Känns som om att det blir att stanna hemma från skolan imorgon, men jag vet inte. Känns inte bra att stanna hemma från skolan, samtidigt som jag vet att det kanske är nödvändigt och den bästa och snabbaste vägen att bli frisk.

Jag, papps och bror var nyss på tuna park. Tittade på skor. Hittade två par somjag skulle kunna tänka mig. Ska fråga någon om han/hon vill köpa ett par skor med mig. Det är ju 3 betala för 2 som gäller där. Sen så delar vi priset på 3, så betalar jag 2/3 av priset och hon/han 1/3. Det tjänar vi ju båda på. Kanske mamma vill ha ett par? :) Fanns ju mycket fina skor där, men måste hålla mig till helt platta skor nu. Då jag inte vet hur det blir med knät. Blir det halt och jag ska gå med klackar med mitt nyopererade knä, så ser jag bara en sak framför mig. Att jag ligger på marken. Med tanke på att det är nerförsbacke hela vägen till skolan, så ska jag nog satsa på platta skor. Hade ju lite problem med det förra åtet. Spemm goes smart?

Dagens bästa: MIN BÄSTASTE SOPPA TILL MIDDAG! CAN'T WAIT! :)

Dagens sämsta: Jag mår bajs. Inget mer med det. Går nog och lägger mig efter maten.

Paus

Det känns som om det här är slutet för oss. Det är nu upp till dig nu att visa hur du vill ha det. På det här sättet vägrar jag att fortsätta.

Jag lägger nu ner bloggen på obetämd tid, då jag inte finner någon glädje av den längre.

Vous n'êtes pas l'un I avez pensé que vous seriez

Onsdag

Idag har vi två muntliga presentationer. De ska vara korta, så de tgör inget. :) Jag är klar med allt till imorgon. Så jäkla skönt. Blir nog en tidig kväll idag. Jag är super trött. Och kan behöva hämta mig efter gårdagen. Blää. Det kan inte bli värre. Idag skiner i alla fall solen. Det är bra. En mindre bra sak är att vi inte har någon frukost som jag är sugen på. Och tro mig, vi har alltid massa olika saker. HAndlar nog mestom att jag inte är sugen på frukost. Men idag har vi lunch halv 1. Så jag måste äta frukost. Har inte ens någon frukt hemma. Bara för att min bror inte köper det när han är och handlar. Den jäveln. Kan ju köpa något i skolan! :)

Ses i skolan, beaaaaaaaaa batttt! :)

Ha en bra dag!

Skolfoto och en jävla massa regn

Ingen bra dag, men andra ord. Har jätteont i huvudet pga detta jävla väder. Och skolfotot blev bajs.. Allt känns så tråkigt jämt. Hur man än gör blir det bara fel.

haha.. :) <3

image101

Dagens

Så kör vi en dagens igen

Dagens roligaste: Min vän Amelie åt havregrynsgröt första gången i helgen. Väldigt lustigt, I must say. :) haha. <3


Nu - sjukhuset och sedan top model med BEA BATT OCH PROOOOUT

bio batt

Jag och B var och såg På smällen. Väldigt bra, I must say.

Jag är supertrött, borde nog bege mig mot sängen, men vill se Hitch som visas på trean nu. Länge sedan jag såg den. Börjar ju 12 imorgon, så det är nog ingen fara.

Natti ♥

Är det vi har fejk?

Ibland undrar jag det. Vi känner inte varandra. Det är först nu, som vi har det här. Kanske pga av din familj? Det är jättekul. Ibland känns det bara som om andra förväntar sig mer av oss. Mer än vad vi faktiskt har. Kanske ger man andra den uppfattningen också. Jag vet inte. Jag är jätteglad att jag har dig, men det känns ibland som om vi saknar något. Kanske är det för att vi faktistk inte träffats så mycket? Vad vet jag.

Stockholm

Jag och Bea batten hade det bra i Stockholm. Lägenheten var jättefin och mysig. Jag och bea batt tänkte att de kunde ge den till oss. :) Men icke. haha. Varken jag eller Bea var så pigga, så vi gick och la oss tidigt. Vaknade, åt fruksot, tittade lite på TV och städade undan, sen tog vi bussen till stan. Inte för att det var så långt, men gick ju faktiskt mycket snabbare. Vi gick till Åhlens och lömna in min väska, så jag slapp bära om kring på den. Mådde inte så bra under dagen. Hade ont i huvdet och kände mig svag i hela kroppen. Inte sjuk, men svag. Därför ingen lust till att shoppa. Men Bea shoppade på som aldrig förr ;) haha. Vi tog tåget hem vid tre. Båda var helt slut. hade ont i huvudet resten av kvällen med. La mig och tittade på Titanic som jocke hade bränt ut på 2 skivor. Tittade bara på ena skivan. Slutade precis innan Båten åker in i isberget. Täönkte att det var bäst så, annars skulle jag inte kunna sova. Gick och la mig i mammas och pappas säng. Somnar alltid i deras säng när jag är sjuk elelr ont i huvet elelr liknande, sen gick jag och la mig i min säng och där sov jag gott hela natten.  Har tittar klart på Titanic nu och jag gråter fortfarande. Ucsh! ska snart plugga lite. Har lite saker som jag gärna vill ha klart. Skulle vara jätteskönt. I Helgen fyller min kusin, Lisa 9 år. Stora tjejen nu ju! Så blir att åka dit och gå på kalas. Ska lätt vara med på barnkalaset. :) haha. Så mysigt och leka lekar och allt :)