Gott Nytt År

Nu är det bara några timmar kvar till det nya året. Det känns lite vemodigt att lämna 2006 bakom sig, det har trots allt varit ett rätt bra år, med mycket glädje, men även sorg, nya upplevelser och massor av utmaningar.  Men, Nytt år - Nya möjligheter & Nya tag. Det sistnämnda är precis vad jag behöver. Det nya året kommer att firas hos min moster, med familj och vänner. Till det - Rosa champange!

Later

Värme och sol

Om solen kunde lysa lite på oss, så att vi kunde se bruna och fina ut i våra nyårs-klänningar.. Men icke - Kanske lägger på brun-utan-sol. Nu ska det läsas.

Over and out

Värme och sol

Inte hungrig

Igår var Q, M, M & M här på middag. Qs mamma stog för maten och den smakade lika underbart som vanligt! Tack S! Det blev massor av mat över, det gör inte mig något, nu harj ag mat så att det räcker i 14 dagar (: Q, M och Jag hade bakat en tårta, som blev totallt misslyckad. Bättre lycka nästa gång. Nu ska jag iväg till tonfisken en stund och sedan åka och köpa en karaoke maskin. Ikväll blir det filmkväll hos B. 

Later 


Klart

Nu är det bestämt, i påsk far vi till åre på skidsemster. Det var så länge sedan jag åkte skidor och skoter så det ska bli jättekul! Nu - Lunch.

Later

Tårta

Ikväll kommer tjejerna hit för att baka tårta till imororgon, då vi ska bjuda M på middag. Maten står Qs mamma för. Det ska bli så gott. Jag har längtat så mycket efter hennes mat, den är helt underbar. Nu ska det till att städas och lite senare bär det av hem till Maaaii för att sjunga kareoke.

Later

Saknar

Kom hem!

Vingar av glas

Jag har haft en underbar kväll tillsammans med Maaaii. Vi såg filmen "Vingar av glas", som vi under filmens gång kom på att vi redan sett. Till det åt vi popcorne och drack julmust, eller som Ms lillebror skulle ha sagt, julcola. Nu ska jag lägga mig och läsa.

Later


Ha, ha

Dagens bästa 2: Marianne vill jaga monstret Janne samtidigt under natten.

Bio

Jag och Maaiii hade tänkt se "The Holiday", men när vi kom ner till biografen visade det sig att det fanns två biljetter kvar, dock inte bredvid varandra. Nu blir det istället film hemma hos mig. Det lutar åt att vi ser "Vanity Fair", med Reese witherspoon i huvudrollen.

Later

Shirley

Dagens bästa: I dina ögon - Shirley Clamp

Tiiiiiidigt

Det har varit en lång dag idag. Var uppe redan klockan 04.00, då jag skulle ut på äventyr. Nu ska jag krypa ner under täcker och läsa, och sedan sova sju kvartar i timmen.

Over and out

Dålig hårdag

Dålig hårdag är precis vad jag har idag. Detta löste jag dock med en keps/mössa (se bild nedan). Jag var tillsammans med D på Tuna park idag, för att köpa den sista julklappen till min bror. Vad jag köpte jag kan inte skriva här, eftersom han med största sannorlikhet läser min blogg. Nu blir det julbakning med mammsen.



Dålig hårdag..



Later

Uppesittarkväll

Nu är nästa alla julklappar klara. Jag har bara en kvar att köpa till min bror. Nu återstår bara inslagningen. Det får jag hinna med imorgon, likaså att inhandla den sista julklappen.  Jag har funderar på en liten uppesittarkväll för mig, A, M & B på lördag, med glögg, pepparkakor och allt sådant. Kanske vi kan vara så duktiga att vi rimmar lite..

Ingen julgran

Det var nästan så jag trodde att vi inte skulle skaffa någon julgran i år, men idag kom mamma och bror hem med en. Annars hade jag blivit väldigt besviken. På eftermiddagen har jag pyntat granen all by myself medan jag lyssnat på julmusik. Jättemysigt. Hade velat ha fler rosetter i granen, men bandet tog tyvärr slut. Kanske hinner köpa mer band imorgon. På tal om imorgon, A sjunger imorgon i fors kyrka klockan 18.00!

Ingen julgran

rosett

Emma/Emmy

Jag har länge undrat vad mitt namn betyder, och har nu hittat det. Så här står det:

» Emma/Emmy

Emma är en tidig kortform av latinska Emerenita, som betyder "den förtjänta", "den värdiga" eller "den flitiga". Emmy är en engelsk smeknamnsform för Emma.

Emma/Emmy är personer, som uträttar stora saker i livet. De kan bli ambassadörer, företagsledare eller varför inte stadsministrar! För Emma/Emmy finns inga kända gränser. «

Jag kanske trots allt blir statsminister en vacker dag!?

Jullov

Då var första terminen på gymnasiet avklarad. Tiden har gått så otroligt fort, känns som om jag började gymnasiet för bara några veckor sedan. Känns i alla fall skönt att ha en termin avklarad och jag är nöjd med mina omdömen. Min klass, So1a, vann en tävling på öppet hus, och priset var tårta, så de bjöd skolan oss på. Det var snällt, även om tårtan inte var god.

Tillbringat kvällen med Maaaii. Vi såg filmen "Regarding Henry" (Fallet Henry) av Mike Nichols. - En film som måste ses! Bradley (William Nunn) är så cool! Den mannen gillar jag! Och Henry (Harrison Ford), helt underbar!  Maaaii och jag moffade självklart godis. By the way.. Maaaii har en kareoke-maskin och den har vi använt så flitigt att vi båda är hesa, men det var det värt! Tack för ikväll, tjejen! Våra kvällar är de bästa! ♥

-

Maaaii & Emma

Over and out


Paris -05

Disney LandÅh, hittade just denna bild! Q, Jag & M disneyland . Herregud vad kul vi hade i Frankrike. Det glömmer jag aldrig. D & D som åt McDonalds till både lunch och middag varje dag. Allt snack på tunnelbanan. Varje gång A gjorde bort sig. Ha, ha. Resan till Paris kunde inte ha blivit bättre. Ett minne för livet!







Från vänster: Q, jag, M

-

Jag saknar tiderna med Q, M & M - Ni är mina bästa vänner!

och så var det bara 7 dagar kvar..

Det är redan trejde advent och jag har tusen saker att fixa innan julafton. Hoppas, hoppas, hoppas att jag hinner. Nu blir det lunch. Lax! (:
Over and out.

Snö?

Det är så trist. Jag känner ingen julstämning alls, hur mycker jag än försöker. Tomtar, musik.. you name it.. Det är ingen jul utan snö. ): Vad tror ni, får vi någon snö till jul?


Strul..

blogg.se strular fortfarande..

Slutat bloggat

Det skulle man i alla fall kunna tro... Under de senaste dagarna har det inte funkat att publicera inläggen, nu är problemet löst.

Petvik

Petvik, skrattar vi? =)

Paus?

Lugn och ro är precis vad jag skulle behöva nu. Lite tid för mig själv. En stund att vila. Jag orkar inte mer nu..

ftw

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. "One tree hill" är såå bra! Det finns inga ord.. - I lööööööv! ♥


Kvällen

Nu kommer snart K och hämtar mig för en kväll på vägarna, meaning vi ska köra bil! =)

Trevlig helg önskar Spemm!

Efterlyst

Jag efterlyser det som brukar falla från skyn, vintertid. Det man gör snöbollar och snögubbar av. Det man gör snöänglar i! Jag vill ha snö nu!!!

Tupplur?

Imorse hade jag väldigt svårt att vakna, det tar hårt på krafterna att vakna under natten. Tillslut blev det så fick jag så bråttom att snälla pappsen fick köra mig till skolan. Tack Daddy! Dagen har varit väldigt slapp.. Thank god för sofforna i b4 - I lööööv!

Nu ska det städas inför imorgon, då Q, M & M kommer och firar mig! (Och Marianne kommer att säga "Grattis i efterskott", ännu en gång.)

(Öppet hus imorgon , S:t Eskil, 11-14.  So1a håller till i C2. Följ bara fotspåren!)

Grattis

Grattis i förskott, Maaaii! ♥

Redan?

Jag tror att jag har fått skrattrynkor... Känns mindre kul, med tanke på att jag bara är nyfyllda 16 år gammal..


Inte långt kvar..

03.36, (rätta mig om jag har fel) svensk tid, lämnar Christer Fuglesang jorden för att bege sig ut i rymden! Häftigt! Självklart ska jag se det! Nu ska jag försöka sova en stund!

/Spemm


Dagens

Idag när jag kom till skolan, så fick jag massor av paket av B, A & M! Tack! ♥

Dagens bästa: 
 - Undra om hon är på Hitlers sida?
- Jag tror att hon är Hitlers dotter!

Nu blir det musik för hela slanten, sedan ska jag hem till B och kika på "OC".

Over and out

Födelsedag

"Vem har födelsedag idag? Det har du. Vem får många gåvor nu? Det får du!....." Av den sången har jag vaknat till varje födelsedag, så även denna! Har haft en helt underbar dag tillsammans med nära och kära. Ätit och druckigt gott! Nu ska jag hjälpa bror min, med hans uppsats.

Tack för alla presenter och all uppvaktning! ♥


Barbro

Grattis på namnsdagen, Framor!


Krokofant och kramar

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen! Gavin DeGraw är såååå bra! "I löööööööv" - som B Skulle ha sagt!

Speaking of B, idag fick hon någon sorts attack. Hon skulle kramas, kramas och kramas, så jag var tvungen att offra mig. Vi kramades säkert 30 minuter. Ha, ha. Det var mysigt, right?

Nu skall tidningen läsas - Grupp 5 SKA vinna "Nutidsorgenteringen"

Over and out .♥


2 månader

2 månadet I dag blir Elins son, Adam 2 månader.
Den lilla skrutten! ♥


Ibland undrar man...

http://exofex.blogspot.com/2006/06/exhibition-part-1.html


Första advent

Om 4 veckor är det julafton, tänk vad tiden går fort. Till dagens ära har jag och mammsen fått upp några adventsljusstakar och adventsstjänor, som nu lyser fint i våra fönster. Nu fattas bara snön! Hoppas på snö snart så jag och aramis kan rulla runt i snön! Om 2 dagar fyller jag år! Over and out.


Molly

Jag tycker faktiskt att 14-åriga Molly Sandén som sjöng för Sverige i Junior Eurovision Song Contest var riktigt bra! Vilken röst! Hon har en sådan röst som man (läs jag) inte kan få nog av! Hon slutade på en tredje plats.  Vann, gjorde Rysslands tvillingar! Jättesöta var dem, men det är ju faktiskt en sångtävling. I min bok vann Molly! Bra jobbat, tjejen!


One tree hill

Den som missat serien "One tree hill" har verkligen missat något! Säsong 4 är såå bra!


Bättre

Efter ett härligt varmt bad känner jag mig som en ny människa, febern är borta och jag har inte kräkts sen inatt! Hoppas på att det bara var något tillfälligt som flög i mig.. 

Har hunnit med massor idag. Matten är klar, samhällskunskapen är klar, bakningen och städningen är klar.  Advent- och julpynt får nog vänta till imorgon. Nu ska jag lägga mig på soffan bland alla kuddar och läsa "Alla var där" av Lauren Weisberger. 

Pynt

Natten blev inte så skön som jag hoppats på, blev nämligen sjuk. Vilket betyder att jag och Bea inte kan plugga tillsammans idag. Sorry!

Idag blir det istället advetns-  och julpynt, städning och bakning! Till det, JULMUSIK!

Krokofant

Tack för ikväll, B. Kul med kuddkrig och brottning! =) Godis, cider och julmust! =) Nu blir det en skön natt sömn!


December

Första December idag, viket betyder:

1. Ny Julkalender - Hoppas att "Lassemajas detektivbyrå" ska kunna jämföra sig med "Pelle svanslös", "Mysteriet på Greveholm" och alla de bra andra julkalendrarna. Har blivit besviken många gånger nu. Så nu hoppas jag på något bra!

2. 4 dagar kvar till min födelsedag.

3. 19 dagar kvar till jullov.

4. 23 dagar kvar till julafton.






Underbar

Jag säger bara; Gavin, kommer du till Sverige och spelar, då är jag där, till vilket pris som helst!

IDOL

Ikväll är det den stora efterlängtade finalen. Jag säger bara en sak; Heja Erik!

Kort dag

Idag har vi bara haft engelska. Skönt med kort dag. Ska strax iväg på adventskonsert, B ska sjunga! Därefter blir det shopping med mammsen! Over and out.