Home

Nu är jag hemma med halmen. Skönt! Kusin är här och imogon kommer den andra med. Jag ska sova nu. Återkommer imorgon! :)  Måste sova

Natti!

Adjö

Imorogn far jag iväg. Hemma igen 30/6.

Glad Midsommar också!

Puss och Kram

/Spemm ♥


Långt borta

(Bjuder även på en sommarbild. Det var tider det. Det var ju tiderna på stålfors med älskade 9gay! Vad mer kan man begära? :) )

?

Det har hänt igen. Jag vet inte vilken dag det är. Hm? Jaja. Inga planer för dagen, förutom att träffa M för att lämna över OC. Känner för att gå och lägga mig och sova när vädret är så tråkigt. Kanske ska man ta sig ut på en promenad i skogen för att komma igång. För det har jag fortfarande inte gjort. Känner att det är dax nu. Har i alla fall lagat mat till mig, pappa och jocke. Tur att dom har mig, annars skulle de inte få någon lunch ;) Kanske ska jag strejka någon dag. Bara föra tt jävlas lite.. :)

Nej, nu ska maten smältas och sen så ska jag dra ut moster på stavgång.

Vi ses i skogen! :)

Kanske skulle jag starta upp en hundkurs?

Många av Aramis hundkompisars mattar och hussar frågar mig om jag inte kan lära upp deras hund/hundar som jag gör med aramis mot pengar. Visst. Jag tycker det är kul, så varör inte? Men nu, känns det som om det kommer ta upp alla min framtida tid. Kanske skulle jag ha en eller två kvällar i veckan då jag tränar hundarna. Skulle fan vara skoj. Frågan är. Har jag tid? klart jag har tid, men är det något jag vill prioritera. We'll see. Nu ska jag i alla fall börja med freja och deras valp som de får vecka 28. Ska bli kul! Och hon sa att hon inte var snål och att jag skulle få mycket pengar för det. haha.. Bättre för mig. Ska sparas i min reskassa.

Later


Vykort från Prouten

image48



image49

Hej Spemm!
Har precis kommit hem från en biltur, har varit vid
hoburgsgubben (på kortet)
Vi bor i en stuga vid havet, jättemysigt =)
Hoppas det blir nån sol i veckan. Jag ska bli brun.
Saknar dig!
J'taime, bisobaj

(Spemm och proutenveckan snart? Ja tack)



Tack för det prooouten! <3


SOL!

Idag skiner solen och jag är jätteglad! Yeeey! :) Undra ´hur varmt det är. Hoppas på en varm dag. Jag vill sola. JAg är helt blek nu. Inte alls kul. Hoppas Alex också vill sola, annars får hon sitta under parasollet, för jag SKA sola idag. 

Ska bjuda alex på lunch idag. Har jag något atrt bjuda på? haha. Annars får vi gå och köpa något. Nu ska jag plocka iordning här hemma och sedan gå ut i solen, puss

Spåret

jag och Aramis har gått spåret idag. Eller han jagade harar och jag stoppade honom? Vi hade i alla fall dragkamp ett tag. Men jag vann. Heja Emma! :)

Nu försöker jag få med Elin och lille Adam ut på promenad, men hon är Inte vid datorn, så kanske inte så konsitgt att hon inte svarar mig.. =P

puss


utläst

Boken är utläst. Superbra! Vad ska man göra resten av eftermiddagen?

jag saknar proooouten.. :(

Imorogn ska dagen spenderas med Alex. Ska plöja Sex and the city. Yeeeeey. På Torsdag ska jag och mart hitta på nått. Frågan är vad. Stan kanske?

Undra om jag kommer iväg till Frankrike i år? Funderar på om jag kanske ska åka i septermber istället? Då får man lite mer tid med moster också, annars är hon ute hela dagarna och gräver i rabatterna. Det känns nästan bättre. Dessutom slipper man alla turister i paris. Eller inte alla, men många av dem.

Kanske ska man ta sig en prommis?

Later

Tisdag

Jättetrevligt hos mormor igår.

Har läst hela förmiddagen. Har bara 30 sidor kvar nu, och de ska läsas om ett par minuter. Städat kylskåpet och skafferiet idag också. Bror och jag lagade lunch tillsammans idag. Vi gjorde bara sallad, det var supergott.

Nu väntar boken på mig. Måste, måste läsa klart den nu. Så keep out! =)

Later

GRATTIS!

Idag fyller min underbara mormor år! Stort Grattis Morm! ♥

Lördag? Måndag? Söndag?

Nu har jag fått klart för mig att det är måndag idag. Det är sommarlov och jag kan som vanligt inte hålla koll på dagarna. Varför lixom?

Inge vidare väder idag. Kanske ska man fortsätta göra Kollage? Känner mig dock lite sällskapssjuk idag. Samtidigt vill jag också läsa min underbara bok. Klurigt. Kanske hinner jag både läsa och göra kollage och umgås. Jo, jag har sommarlov, så jag hinner allt.

Inatt låg jag och läste till klockan 2, vilker resulterade i att jag vaknade klockan 11. Oj. Visste inte att jagkunde sova så länge, antar att det var det jag behövde. Jag har i alal fall avnjutit en underbar frukost (På ballkongen, höll jag på att skriva.. hm ).

SKa nog spela lite Taipei nu, puss

Kollage

Kollage

Jag har under helgen pysslat lite med att göra kollage som jag kan sätta upp i min hall. (Ja, jag har en egen hall.)
Nu ska vi äntligen göra nått åt hallen och jag tänkte eftersom det bara är jag som är där kan jag ju klippa ihop mina favorit bilder till fina kollage om kan pryda min kala väggar. :) Men först ska det tapetseras eller målas om. Rättelse: Bredspacklas och sen målas eller tapetseras. Jag har gjort jättemånga kollage nu, men alla är dock i större format och får därför inte plats i skannern. Det har var det sista jag gjorde av bilder som blev över, men som jag trots allt ville ha med. Jag har länge velat göra sådana kollage, emn inte riktigt haft tid, möjlighet eller ork. Så under tidens gång har jag samlat på mig lite foton som jag hittat. Nu har jag använt alla och ska nästa regninga dag pyssla med att ta fram fler kort och göra fler kollage. Det kan bli en superbra present! Alla minnen tillsammans i en ram som man även kan kolla på när man vill. Och vad är meningen med att ha hela foton, det är ju oftast bara vissa delar som man vill ha. Men visst är det även mysigt att ta fram alla fotoalbum och mysa under en filt och bara njuta. Tur att vi alltid gör dubletter.  Nog babblat för idag.

Nu väntar min bok. Superbra!

Natti ♥

...

Det finns bara en väg ut.. Jag är dock inte säker på att det är den rätta..

One tree hill

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag älskar one tree hill. Det spårade ur under några avsnitt med det här. Oj, oj, oj. Tänk om man hade sådana vänner, de ser så lyckliga ut och åh. Jag kan inte förklara. Jag blir så glad när jag tittar på dem.

och sen tar det slut och man tittar ut genom fönstet och ser regn....

"sommarjobb"

Veckan efter midsommar åker jag till Linköping. Ska vara barnflicka! hihi. Dock åt mina kusiner bara, men får i alla fall betalt. Ska eventuellt vara barnvakt åt en liten skit på ett år med. haha. Åh, tur att jag får vara banrvakt så mycket åt småttingarna, annars skulle jag väl skaffa en eller två själv. haha. Nej, inte än i alla fall.

Det är massa mässor och sådnat i linköping då, vilket betyder at tjag kan sjunga bajsmycket! Så nu gäller det att öva in låtar. vad ska jag sjunga för låtar. Tips? Har några ideér, men måste ha fler.

Idagb ska vi fira mormor, hon fyller dock år på måndag, men då jobbar alla.

Kanske man skulle gå och göra sig i ordning?

Puss,

Fredag

Har varit hundvakt idag. Myspys med Aramisososos, min älskling. Han har varit lös hela dagen, jätteskönt att inte behvöva gå och bära och dra iett koppel. Men Aramis fixar ju allt. :)

Eftermiddagen och kvällen har tillbringats med Martin och Alex. Trevligt, trevligt. Haha. Kevin är ju bara för söt. :)

Funderar på om jag ska lägga mig och läsa en stund. Orkar jag det? har inte hunnit läsa på så länge. Nu är det torts allt sommarlov så  nu ska jag hinna läsa. Har ca 14 böcker som väntar på att jag ska läsa dem. So here I come... eller nä. Imorgon.

Imorgon far A iväg till visby och gotland. Tråk. Men sådan är livet. Vad ska jag göra en hel vecka nu då? haha, läsa!

Nej, nu är det raka vägen mot sängen.

Natti, vänner!

Aramis

AramisGood morning beautiful

How was your night

Mine was wonderful

With you by my side

And when I open my eyes

And see your sweet face

It's a good morning beautiful day




















Ps. När tiden är knapp, låtsas vi att allt är bra. Ds

Skulavslutning och allt

Länge sedan jag skrev.

Skolavslutningen i tisdags var inte speciellt kul. Lixom, vad är meningen med att komma? Jag och Marianne gick och hälsade på i stålfors. trevligt! Och gissa vem som var där! LENNART! Honom har man inte sett på evigheter! Han ska till Italien och hälsa på alla, Lyx. Men i höst kanske jag gör det med? we'll see. M var också där, men sin sötnos. Och alla andra mammor och pappor. Haha. Kanske bättre om man gör om stålfors til dagis? :)

Åkte med M och L till dem,´och sedan gick jag till tuna park där jag skulle möta Noemi. När kommer hon då? efter 40 minuter. Snällt! Jag shoppade i alla fall näsan allt innan hon kom. haha. Sen åt vi. Rättelse: Jag. Hälsade på Anna och sedan gick jag barfota hem, för jag hade skavsår. Har fortfarande ont i fötterna, haha.. My bad.

Till stallet med Proout. det behövde jag. Tack, proout! ♥

sen hem till moster, peter och aramis! Sov över där i världens mest perfekta säng! Det kommar att bli många fler övernattningar där i framtiden!

Var hund + barnvakt igår. Tjänade lite pengar där! Skitbra! mer stålar till france. På kvällen var jag hos Alex. Tittade på film och käkade och busade med ludde! :) Vid 11 åkte vi til Martin, och jag säger bara en sak. Det var en upplevelse i sig! haha!

Ska tillbrinag dagen med Martin och alex idag igen.

Ha en bra dag! ♥

(Proouten, nu vet du vad jag gjort de senaste dagarna (A) )

Barnvakt

Jag har varit  barnvakt åt Erik sen igår kväll. Jättemysigt med en litenbebis. Han har varit jätteduktig och lugn. Han blev dock lite orolig av åskan igår, så  då låg han och sov i mina armar medan jag tittade på Sex and the city. Sötnos. Han sov fram till klockan 7 imorse. Jätteduktig var han. Hans föräldrar säger att han är jättejobbig om nätterna och att de aldrig får sova, men han vaknade en gång inatt och då lät han nästan inget. (tur att jag vaknar lätt) Jag ser i alla fall fram emot att ha Erik fler gånger. Underbar liten knott. Nu vaknade han, så ska jag gå och gulla lite med honom, puss

Dagens

Dagens bästa: -

Dagens sämsta: jag

One tree hill

jäklar vilket fullträff. Bästa avsnittet på evigheter? Jag grät och grät och grät. Mycket var glädjetårar. Inget mer om det, då nå ni kanske inte tittat på det än.

Nu - solen och ikväll är det hatten för fulla muggar.. =)

Tack Beatrisosososo för hattten

beatrissoososoosososo och spemmososoosososososososoo

image43

Prooout och spemmsan

Slick

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥   

Första doppet

Det var så skönt! haha, Aramis kan inte simma, den jäveln.. Men snart kan han gör volter i vattnet. Många pussar blev det i alla fall. Vi hade med oss pick-nick också. Det är konstigt att det är så mycket godare att äta ute istället för inne..

Skulle ha åkt till Bea, men jag orkade inte. Sorry beatrisosososososo. Kanske man skulle slänga sig i sängen och titta på sex and the city? we'll see.

Gårdagens

Jag och M tog en sväng till Tuna Park med hennes sockertopp, som dagen till ära fyllde 5 veckor. Ucsh så varmt det var. L är utan tvekan den sötaste bebisen! :)

Evelyn och jag var på stålfors Cabaré. Träffade Rogerman där. Haha..

Gårdagens bästa: Träffa M och L
Gårdagens sämsta: inget.. hahah Bra dag, alltså :)

Trött som få

Jag låter rubriken tala för sig själv. Jag kunde bara inte somna igår kväll. Det gick bara inte.. Varför lixom? Kanske är det för att jag inte är van vid värmen än? jaja, till dess får jag väl vara sömnlös..

Nu ska det ätas frukost och allt det där. Sen bär det av till Bowlinghallen och sedan Bamboo City med klassen.  Jag ska inte Bowla, men Bamboo, here I come.. haha.. NEj, nu ska jag inte överdriva.

Sen ska jag med M till tonfisken.

Hatten på söndag, beatrisososoosososos?


Later gottfolk!

Ingen solning för mig

Det blev för varmt i solen försökte en stund. Sen kom Q, m och m och hälsade på. Tråkigt att jag inte kunde vara med dem idag. Efter det åkte jag med mamms och papps till västerås och IKEA. Lågenergilampor, galjar och madrasser inhandlades. Jag köpte även en klänning, en skjorta och en tröja. Klänningen från Lindex och de andra från dm Mode.

Nu bär det av till beatrisososososoossoso


jävlas lite.. :)

Cissi-lurk 

Haha, CISSI-LURK!

Bara för att jävlas lite, men cissi-lurk, den är jätteliten, så ingen ser att det är du:)

träning?

Googlade på högtblodtryck. Och det stod att det kan bero på fysisk aktivitet. Kanske måste jag röra mer på mig? Har varit dåligt med det sen i påskas. Så ikväll blir det ut och gå, om jag känner mig bättre.

Nu ska jag ut i skuggan.. HAHA

Feber

Vaknade med feber även idag. Så jag sov vidare. Och nu, poff, så är den borta. Känner mig dock lite sliten och varm fortfarande, men funderar på att gå ut och sätta mig i skuggan eller under ett parasoll. Det här är tredje dagen jag har ont i huvudet. Vad kan det bero på? Högt blodtryck, som M? Varför får man ens högt blodtryck? Nu ska det goooglas..

Ha en bra sommardag!

Middag

Hemma efter en underbart god middag hos moster och peter. Det bjöd på fisksoppa.. Underbart gott! Det finns inget bättre än det. Skulle kunna äta det dag ut och dag in. mmmm..

Jag har feber. Vet inte varför? Har haft ont i huvdet sen igår. kanske är det för att jag fått för lite sömn? Hoppas bara jag kan sova bort det till imorgon, då jag och mina kineser ska iväg på en liten tur. :)  haha. Men känns inte som någon höjdare att vara ute i solen med feber. Men vi får se. Kanske är det bara något som har flugit i mig.

Haha. Aramis är tokig. rikitgt tokig. Han hoppade upp på en bänk, som de ha på deras stora balkong. haha. Den är inte så bred, kanske 30 - 40 cm. Där hoppade han i alla fall upp och sen skulle han lägga sig på min moster, som satt upp. Tänk er en stor Dobermann. jag tror att han tror att han är en liten knähbund. :)haha.. det slutade med att bordet höll på att välta och deras kaffe och min cider rann ner på golvet.. haha.. Puckohund.. Har även lärt honom att "snurra" idag. Han typ, går ett varv runt sig.. Säger jag snurra höger, snurrar han åt höger och snurra vänster, går han åt vänster.. haha.. Han lär sig så snabbt.

Frejas matte tycker jag sköter aramis jättebra och har stenkoll på honom. Så nu har hon frågat om jag kan tänkta mig läta freja lite också, mor en summa pengar. Varöfr inte? Jag tycker bara att det är jättekul. Men vi får se, freja kanske inte är så lättlärd heller, som aramis. Men jag ska ge henne ett försök. :)

Nu vet jag inte vad jag sitter och babblar om. Vet inte ens vad jag skriver.. Det är alltså dags att gå och lägga sig..

Natti ♥

Eskilfestivalen

Eskilfestivalen gick rätt bra.. Mer om det sen.. För nu ska jag och mitt onda huvud iväg på middag.

(men först ska naglarna målas (A) )


Etanol

Det går ganska bra med etanoluppgiften. Känner dock att jag vill ut, ut, ut. NU, NU, NU. Gavin hjälper mig att kämpa viadre.. :) Nu ska jsg forstsätta.. Ha en trevlig eftermiddag, gottfolK!

Puss ♥

Nu är jag arg...

Någon. I. Min. Klass. Har. Tagit. Mitt. Etanol. Arbete. Från. Högen. Där. Alla. Lämnade. In. Sina. Uppgifter.

Varför gör man ens något sånt? Nu får jag sitta inne resten av dagen för att jag måste göra en ny. TILL IMORGON. men men. Vad gör man inte för ett MVG? haha.. Nej, nu ska jag sluta leka pluggis och börja skriva lite..

Later

(och jag är inte glad på den som tog mitt arbete :@)

Mail från Q

Quan skickade detta mail för en stund sedan. Haha. Så rolig min lilla Quansing är ibland.

"Hej mina tre "em"!
Nu är det väl dags att jag utvecklar min "idé" och orsaken till att ni har blivit ombedda att boka 6 juni! Som vi alla förmodligen har märkt, så hinner vi inte träffas särskilt ofta, och om vi gör det så blir det ett "Hej", "Hej då". Så detta är min idé:
Vid 10-tiden cyklar, ja, ni hörde rätt, cyklar vi till nån fin och lugn plats (jag och säkert ni med behöver komma bort från all stress, och nej, jag har inte råd med spa) här i Eskilstuna. Tro det eller ej, men efter 17 år (snart) i Eskilstuna har jag faktiskt upptäckt att vi bor i en ganska fin stad! Men iaf, eftersom du Emma är skadad, kanske du kan åka moppe?

När vi väl har kommit fram till vår slutstation, så har vi varit så smarta och tagit med lite enkel mat och dryck! Jag menar alltså att vi kan ha en liten pick nick. Sedan skulle vi kunna spela kubb eller helt enkelt bara sitta o äta och babbla sönder oss själva. När vi känner oss klara kan vi ju bara cykla/åka moppe hem igen!
Nedan har jag listat fördelar med denna lilla utflykt :)!
1. Vi kan umgås (i en annan miljö).
2. Vi är nyttiga och cyklar (sorry Emma) + så kan jag behöva lite träning på den punkten och jag råkar veta att ni är rätt tålmodiga med det :) (har ni något val?).
3. Har vi tur med vädret kanske vi kommer hem som pepparkakor i tidigt stadie.
4. Vi kan ta en massa kort. (När jag blir gammal och kanske inte minns allting vill jag ha foton och minnas dom jag gillade :))
Ni kan säkert komma på fler fördelar..
Så 6/6 utflykten är inte för att fira nationaldagen utan för att fira vår vänskap :)! Var/vart (vet inte skillnaden) vi ska åka har jag ingen aning om, men tänkte att vi kanske kunde utnyttja stadens natur (trodde aldrig jag skulle säga så) och stanna någonstans längs ån(?). Lr, ni kanske har några idéer. För som sagt, detta är ju bara en idé, en idé som kan ändras, utvecklas och påbyggas! Det kanske skulle vara smart att ha en plan B också då vädret inte går att lita på på den här delen av jordklotet. Skulle vara kul o höra vad ni tyckte och ville!
Ha det bra gummor! [Quan]"

Och jag ska cykla. För jag kan cykla, i alla fall med ena benet. Så ingen särbehandling här inte.. :) Jag ser fram mot 6/6.


Karaoke

Hemma från skola och sjukgymnast och nu sjunger jag karaoke. haha.. Kommer ni ihåg låten Ain't that just the way med Lutricia McNeal, som vi alltid sjöng när vi var små.. Nu ska jag forstätta sjunga.

P.s Igår blödde jag näsblod, för första gången i hela mitt liv. Jag och batten slog i varandra.. HAHA! D.s

Fredag

En lektion idag. Engelska. Vi ska titta klart på en film bara. Sen bär det av till sjukgymnasten. Ska till Tuna Park med mammsen. Antar att man måste ha på sig nått på den meningslösa avslutningen. Man har ju avslutning för att få betyg. Eller man går ju till avslutningen för att få dem. Men, nej. På S:t Eskil så får man inga betyg i handen. Dom skickas hem. EFTER midsommar.. Bajs. Så måste man köpa en fin klänning för att lyssna på rektiorns tal. eller sömnpiller. Ucsh. Jag är upprörd. Och vem vill gå i klänning i detta sunk väder? Inte jag i alla fall.

Nej, nu ska jag sluta var aså negativ.

Igår var jag bäst på att borsta bonlurken. hihi. OCH HÅLLA HONOM HELT SJÄLV. Bea var borta i EVIGHETER, den jäkeln. Men jag klarade det. :)

Ingen träff med M idag. L hade blivit sjuk. Stackars. Krya på dig skruttan!

Later, puss