Dagens

Dagens bästa:  Konversationen mellan mig och Carro

C: Där är ju Cilla.
E: Ja, såg du inte det förut?
C:Nej. Är det en tjej elelr kille (Hennes bebis)
E: En tjej :)
C:Vad heter hon?
E: Ebba!
C: HEJPA? Varför döper man sitt barn till HEJPA?
E: EBBA!

AHAHHAHAHAHAHAHHAHA

TUTTI

Dagens sämsta:
 Vädret.

Torsdag

Temafest i skolan idag. Sen slutar jag. Jag ska alltså gå till skolan laga mat till tvåerna, treorna och oss och sen äta tillsammans med alla och sen gå hem. Bajstråkigt. Men såfår det bli. Jag och Amelie funderade på att simma idag. Men inte det heller.

Nu -fukost

Puss ♥

Dagens

Dagens bästa: Jag och gavin tillsammans, till vilsta och tillbaka

Dagens sämsta: mitt knä, har jätteont

-

Du har gjort det förut, du kan klara det igen!


Veckan 22

Måndag: Nutidsfrågor, redovisning ekonomi.
Tisdag: Simma
onsdag: Rent + sjukgymnast
Torsdag: Simma?
 Fredag: Till M, sjukgymnast
Lördag: ?
Söndag: ?

Haha, Vadå tråkig vecka? haha. Fast skönt.

Nu ska jag gå och sova.

Natti ♥

Jag är helt slut....

.... efter att ha simmat i närmare tre timmar.. Orkar knappt stå upp. Men det är en skön känsla. Köpte lite godis påvägen hem, men har bara ätit tre bitar. Inte alls sugen. Har inte ens ätit mat. What is the problem?

Imorgon ska vi se S:t Eskils estet treor framför musikalen RENT. Ska bli otroligt spännande. Jag säger bara; Seasons of love.

Dagens bästa: Simmningen

Dagens bästa 2: the Fray - How to save a life

Dagens sämsta: Inkeri ska inte vara vår engelska lärare nästa termin. Istället ska vi ha bajshelena. VARFÖR? BAJS



Gårdagens bästa: Carro's blivande tuttfilm. Haha. Youtube nästa!

Gårdagens sämsta: Vädret..

Hemma

Kom hem igår kväll efter en helg fylld med massa roligheter. JAg är helt slut. Känner mig nästan sjuk.. Ska gå och lägga mig och sova efter middagen. Har jätteont i huvdet också, så det ska bli jätteskönt att gå och sova.

Ses imorgon, puss


Bye bye

Nu åker jag snart iväg. Är hemma igen på söndag.

Det är jättefint väder idag. Hoppas jag hinner med att sola lite. :)

Vi ses på söndag!

Jag säger bara en sak..

....FULL POTT. Jag och Amelie hade alla rätt på los moattosprovos.. :)

Har varit i stallet med A och A. Jag  har borstat hästarna. Duktig Spemm!
 


Torsdag

Vad är det för fel på vädret? Igår var det underbart väder och idag är det bajsväder. Hade tänkt att gå hem och sola idag, då vi slutar klockan ett. Skitockså.. Jag antar att det blir till att plugg aengelska idag då. Blev inget av med det igår. Åkte till Amelie och tränade repliker och sedan kom M förbi och stannde till efter 11. Måste ut till apoteket sen och köpa linsvätska. Funderar även på ett par nya skor? Och ja, jag har ungefär 90 par skor, men det är alltid kul med nya.. :)

Nu - Frukost och sen beger jag mig till skolan...


Plugg hos M

Har varit hos Majs i några timmar och pluggat. Vi fick inte mycket gjort. Blev i alla fall klar med en article. Har bara två kvar nu. Funderar på om jag ska sätta mig och göra en till nu. Det får nog bli så..

Blir nog ingen TV för mig ikväll. Sorry Project runway, PD, men det var hur skönt som helst att sova 12 timmar. Blir nog ingen 12-timmars-sömn inatt. Men nästan. :)

Nu - Promenad och sedan plugga engelska.

Onsdag

Det känns som om det är helg nu.. Men icke. Slutar tidigt imorgon och på fredag, så det är ingen större fara.. IDag fick jag reda på att jag fick MVG på mitt excel prov och MVG i datakunskap A. Bra där Spemm! :)

Nu - ut och sola och sedan ska jag försöka göra lite engelska. FAN VA SKÖNT! JAG HAR BARA ENGELSKAN KVAR ATT GÖRA! Supetbäst!

Later

Att vakna utvilad....

.... är underskattat. Har sovit tolv timmar inatt.. HEJA! Sååååååååå skönt. fast jag drömde en mardröm. Ucsh! Jag blev förföljd av en man när jag gick till skolan. Fast det visste jag inte då. Han gick samtidigt som mig varje dag. Och en dag satte jag mig för att vänta eller vila på en mur. Så kommer han med sin cykel och så ler han jättemycket och cyklar fram och tillbaka runt mig. Han börjar prata. Och jag får panik, så jag springer ner mot min moster samtidigt som jag skriver sms till pappa. Men jag får ingen leveransrapport. Fattar att det inte kommit fram, så jag byter håll och springr rakt mot honom, rakt in i han cykel, så att han ramlar. Sedan fortstätter jag springa upp för backen och hemmåt. När jag kommer hem så säger pappa att hans batterier i mobilen hade tagit slut. Snacka om att jag blir arg.

Sen går jag ut en gång till och då är det en ung tjej som följer efter mig. Hon slår mig och massa saker.. sen så pekar jag mot min mosters hur och så säger jag, om jag visslar nu kommer det komma en stor svart farlig mördar hund farandes mot dig. (hhahaha, Aramis) Då springer hon därifrån. Jag går upp till moster och c.o. Och sedan går jag hem igen.

Nästa gång jag får ut, är hon efter mig igen. Den här gången med 3 kamphundar. Gissa om jag blev rädd, rädd eller rädd? sen kommer jag inte ihåg mer.. Kanske låter töntigt, men närjag vaknade i natt, var jag väldigt nära på att smsa A och fråga om hon ville gå en promenad till mig och sedan med mig innan skolan. Nu är det bättre. Tror jag vågar gå själv till skolan. :) haha. Annars börjar jag och bror samtidigt idag. Kan ta sällskap med honom till skolan..

Later..


Dagens

Det finns faktiskt en till dagens bästa..

Dagens bästa 3: Det gick super på los mattosprovos! YES! HEJA SPEMM!

Dagens

Dagens bästa: Vår vän och kära klasskamrat C ha vägt sina tuttar. De vägda ett kilo styck. HAHA

Dagens bästa 2: Jag kastade in en godis RAKT I Bs MUNNSING!

Dagens sämsta: Jag har ont i huvudet, därför beger jag mig mot sängen... snart..

Tisdag

Såhär trött har jag inte varit på många år.. Fick ge mig en örfil för att jag skulle gå upp ur sängen. Bajs. Svenska, soms och matteprov idag. Och ni som känner mig vet vad jag tycker om matte... ILLA!

Mitt knä är föröverigt så svullet att det är lika stort som mitt huvud. Vad säger vi om det? :/ FÅrinte på mig jenas eller nått, så får bli mjukisar idag.

Om man kanske skulle ägna lite tid åt matten innan jag haltar iväg mot skolan!?

Later


trött, tröttare, tröttast

Hade jättesvårt att somna igår. Somande runt två. Vaknade klockan sex imorse, pga att det  var så ljust. Så ja, jag är supertrött idag. Ska till sjukgymnasten 10.30, vilket betyder att jag missar utställningen och kanske lite av matten. Tänkte ta mig friheten att hämta ut mina tågbiljetter på tillbakavägen. Mitt pass ska även hämtas ut idag. Det får bli efter idrotten.

Ha en bra dag, vänner


Dagens

Blir en väldig sen dagens idag.

Dagens bästa: Bara du vet, prooout

Dagens sämsta: Ont i huvdet hela dagen..

Nu är det dags att gå och lägga sig. Jag är supertrött. Inte så konsigt med tanke på vad klockan är...

Natti

Hej då, Eskilstuna

I helgen åker jag bort. SKÖNT! Inte så långt dock. Linköping. Men jag gillar linköping. Lagom stort och mycket trevligt folk. På lördag ska jag vara barnvakt åt L och E.. Myskväll säger jag bara! Jag ska även träffa S. Planerat att vi ska se The Holiday. gråter floder varje gång jag ser den, så servetter fram! Lite shopping ska jag försöka hinna med också. Och ett besök i kyrkan. :) Nu ska jag placera mig framför symaskinen och tanta mig.

Hoppas ni haft en trevlig helg!

(Kom så går vi och töntar oss)


LOVE LOVE LOVE

JAG SÄGER BARA EN SAK: LOVE IS IN THE AIR!

NO WORK

K ringde och fråga om jag ville jobba.. VIsst ville jag det. Men mina jäkla benisar kan inte läka så jag klarar inte av att stå och gå i 6 timmar. Synd. Det kommer ju fler chanser. Nu ska jag skriva kalrt en sak och sedan ska jag ut i solen och försöka få lite färg. hoppas bara att det inte blåser.

Later


Dagens

Dagens bästa: Aramis har varit lös med mig hela dagen. När vi gick i stan och i tuna park. Han låg till och med kvar när jag sprang in på skopunkten en sanbbis! DUKTIG KILLE!

Dagens sämsta: Vädret. När jag var ute med aramis regnade det, sen blev det jättevarmt och sedan jättekallt. Detta hände inom loppet av 20 min. Wierd.

Dagens tanke:  Att åka eller att inte åka.........

Nu ska vi börja läsa igen

Oj vad länge sedan det var jag läste. Flera månader. Idag blev jag väldigt sugen på att läsa, men kände inte rikitigt för att börja på någon av böckerna som ligger olästa här hemma. Så när jag var och handlade nyss, fick en bok följa med hem. "Perfekta hemmafruar" skriven av Jennifer Weiner. Ska försöka börja med den imorgon. Nu ska jag titta klart på det som är kvar av sing-a-long. Får lov att se reprisen imorgon med, eftersom jag missade så mycket..

Later

Fredag?

Är det fredag idag? Har noll koll.

Har spenderat dagen på många olika håll idag. Förmiddagen och lite av eftermiddagen gick åt till att städa och rensa. Nu är det klart och jag är jättenöjd. Sedan åkte jag och K ut till skjulsta och larmade. Därefter skulle vi skjutsa K's pojkvän med vänner till en förfest. Och bara det var en upplevelse i sig. HAHA! Sen hem hit med K och här var vi, resten av kvällen. Nästan. Gick en stund till Moster, Peter och Aramis. Den busen säger jag bara! Tror nog han tycker att jag är jättetråkig som inte kan busa med honom som förut, pga av min skada i knät och sprickan i andra benet. Benet  känns bra. Det ömmar och vissa dagar är bättre än andra. Knät däremot kan jag inte lita på. Det lever sitt eget liv tror jag. Idag har det varit otroligt jobbigt, fick t o m ta fram kryckorna och använda dem. Ska kolla upp det här med operationen, hur lång rehabeliteringstiden är o s v. Kanske är bättre att köra på en gång om det läker fort? We'll see. Vill egentligen inte opereras, men det är utan tvekan nödvändigt. Kanske kan man göra operationen med lokalbedövning? Jaja. Det får jag ringa om på måndag. Nu ska jag göra klart min kemiläxa som ska vara klar på söndag. Ja, du lästa rätt. SÖNDAG. Kul att man får läxor till på helgen med..

 Nattinatt

Music

Tänk vad mycket bra låtar det finns! Önskar att jag kunde lyssna på alla samtidigt!

JAAAAAAA! =)

JAG SKA FÅ ETT PAR WAYFARER FRÅN RAY-BAN! GISSA OM JAG ÄR GLAD! SKA DESSUTOM FÅR TVÅ ADNRA MODELLER FRÅN SAMMA MÄRKE! LUUUUUGN NU SPEMM!


Gårdagens

Tillbringade kvällen hos Marty tillsammans med Bea. Lagade god mat och tittade på Dirty Dancing och Pretty Woman. hihi.

Gårdagens bästa: Jag hade en sjal på mig, och så råkade jag ha ner den i såsen. Då säger bea: Spemm har halsen i såsen! HAHA

 Gårdagens sämsta: BAJSVÄDRET!

gårdagens

Gårdagens bästa: När Bea och jag hade borstat Chalie så skulle Bea slänga in den i lådan. När den är i luften påväg mot lådan sträcker jag fram handen och den hamnar precis i min hand! SKITBRA! haha.

Gårdagens sämsta: Jag gick och la mig så sent. :(


8 år äldre?

Jag har gjort det här testet. haha. Jag är tydligen 8 år äldre. haha. Ska jag skratta eller gårta? Gör testet! :)

Sovmorgon

Idag är vi lediga. Vi hade bara datakunskap idag, men vi fick vara leidga om vi gjorde provet förra veckan istället för nästa vecka. Och så blev det. På eftermiddagen har vi buffertdag. Jag har missat ett prov, "räkna med energi". Så det ska göras. Efter det är jag sugen på en sväng till tuna park och skopunken. har hittat mina sandaler! Måste ut och prova. Någon som vill göra mig sällskap? :)

Igår gick jag och la mig vid 22.00 och idag vaknade jag 10.00. Helt underbart! Jag måste ha varit supertrött! Snar ska jag ner och möta Amelie vid skolan. Plugga lite innan provet och sen ska vi käka i skolan. Vad är det för mat idag? Får vi mat idag? Igår när vi kollade på matskiten på tv;n, så stod det bara för måndag och tisdag. Men vi borde ju få mat? Buffertdagen börjar ju efter lunch. We'll see.

Ha en bra dag!

You go girl!

Checka in den här tjejen! Jag har aldrig hört en 11-åring med en sådan röst!

Tisdag

Det blev inget plugg igår. Inte bra. istället roade jag mig med andra sker. Idag måste jag plugga. Ucsh! Inget jag ser fram emot.

Dagens tips: I dag är min vän, Bea med Kurren. Sidan 14, del 1! Kolla
det! Hon sjunger även solo i S:t Eskils Aula klockan 5 idag. Välkomna.

Dagens

Dagens bästa: När Marty tappade äpplet i golvet.

Dagens bästa 2: När jag gick ute i spöregnet från sjukgymnasten så fälldes mitt paraply ner. EFter en stund kände jag att det blev lite för blött och kollade upp. Då går jag med ett nerfällt paraply överhuvudet. BRA JOBBAT SPEMM! eller inte.

Dagens sämsta: JAG SKA OPERERAS. JAG ÄR JÄTTERÄDD FÖR ATT SÖVAS. JAG TROR ATT JAG INTE KOMMER VAKNA IGEN. MEN JAG MÅSTE OPERERA MIG. BLÄÄÄ.

Dagens bästa hund: ARAMIS! Nu går han lös. DUKTIG KILLE!

trött, tröttare, tröttast

Rubriken får tala för sig själv. Suck. Orkar inte hålla ögonen öppna.  Ska plugga lite till provet på onsdag snart och sedan ska jag nog gå och lägga mig. Det låter superskönt! :) Det kommer dock inte hända. Jag känner mig. HAHA. Ska försöka komma i säng lite tidigare idag i alla fall..

Later

Måndag

Inatt drömde jag att jag var i Afrika. åh, jag vill åka till Afrika. Efter studenten, då jävlar!


Vi har sovmorgon idag, men jag ska gå tidigare och jobba ifatt lite, då jag missar en (eller fler) lektioner då jag ska till sjukgymnasten, senare idag. Önska mig lycka till :) 


Frankrike i sommar - men när?


Bye bye

17/5 då sticker jag!

ESC

Heja The Ark!


Home sweet home

Dagen har jag spenderat i huvudstaden med A, A och B. Var inte riktigt på humör idag, men det gick. Föja med hem, fick ett linne och en kofta. Orkade inte gå till NK, så drömmen om ett Hérmes armband fortsätter. (Ja, tomten. Jag har varit jättesnäll i år) Nu ska det avnjutas en underbart god middag tillsammans med mammsen och pappsen och efter det tar jag en prommis med min bästis :) 

Ha en trevlig kväll, vänner! (och ni som inte beter er som vänner, kan ha en otrevlig kväll)  


One tree hill

Såg precis det senaste avsntitet av One tree hill. Jag måste se nästa nu! Jag kan inte hålla mig. Hur ska jag kunna klara mig utan one tree hill? Snart är fjärde säsongen slut och jag har hört att det inte blir någon femte säsong. Ucsh och fy och blä.

Nu ska jag duscha och packa inför imorgon då det bär av till Stockholm.

Pass

Idag har jag fixat pass! Äntligten! Det är klart redan på onsdag. Härligt, härligt och åter härligt. Så snart drar jag!

Nere på polisstationen träffade vi börje, en gammal poliskollega till pappa. Han har skrivit en bok om eskilstunapolisens historia. Så ett exemplar fick följa med hem. Det var trevligt att träffa honom igen. Var väldigt längesedan. Ska titta igenom boken sen och titta om det finns några bilder på pappa. Jag tittade lite i den nyss och såg en bild på honom. Kanske finns det fler?

Nu - MAT MAT MAT. Jag är jättehungrig.

Fakta

Jag håller nu på att skriva en "Bookreport". Boken heter Alla var där. (Ja, jag läste den på svenska.) Det är jag som skriver men B, som berättar sakerna jag frågar henne om. Jag har en förmåga att blanda ihop alla böcker så B får hjälpa mig att lista ut vilken bok som är vilken. Haha. Det här blir nog jättebra när vi är klara. Nu är det bäst jag återgår till skrivander, vill bli klar med den idag.


Dagens

Dagens känsla: Att se dig såhär gör ont i mitt hjärta! <3

Dagens

Dagens bästa: Dataprovet gick jättebra!

Dagens bästa 2: Jag har lyckats lära mig alla frågor och svar till samhällskunskapsprovet imorgon! Bra jobbat spemm!

Dagens sämsta: Jag mår inte alls bra. Har ont i huvudet och mår illa.

Dagens tanke: Samma som igår. Vi sticker!

Onsdag

Idag har jag en lektion bara. Datakunskap. Vi har prov i excel. Jag fattar fortfarande inte. Haha. Så snälla Nattis kommer och hjälper mig en stund innan.

Idag kommer prouuuuten hit! :)

Later

Dagens

Dagens bästa: En kille gick fram till amelie och gav henne en lapp. På lappen stod det: "Se upp för biblotikarien. Minimera eller stäng msn om hon blir misstänksam." HAHAH! Bästa!  

Dagens sämsta: går till B, som inte skickar någora bilder.

Dagens tanke: Vi sticker!

Mycket på kort tid

Har försökt lära mig excel. Men jag fattar inte. Så jag städade mitt rum. Skurade golven och allt. Har även städat mitt badrum. Har inte hunnit städat ordentligt på länge. Bara hunnit damsuga av. Men nu känns det great! har bytt lakan också! :) Nu har jag mitt pippi-lakan.

Jag fick reda på att Alex mamma var proffs på excel, så dit bär det av snart. Ska bara äta först!

Slänger in en dagens sen. B, måste skicka en bild innan jag kan publicera!

Later.

Nationella

Nationella gick mycet, mycket, mycket bättre än vad jag någonsin skulle kunna föreställa mig! Svarade på allt och det kändes inte så svårt. En fråga bara: Varför skulle man behöva två timmar för att göra det där provet? Jag var klar efter 50 min. Och då är jag känd ( =D) för att jag är så seg på prov. Haha. Men det var kul. Jag fick tillbaka mitt kompendium och resultatet från seminarien. MVG så att det skriker om det! :) Ibland är jag lite duktig.

På engelskan var jag och A mästare på att skicka vattenflaskan till varandra. :) Frida läste också upp sin saga och då lärde vi oss ett nytt ord.. WOW!

På matten gjorde jag och bea nästan ingenting. Vi lyssnade på musik och jag läste en sak från friends. Påtal om friends. På fredag slutar vi efter nationella provet som slutar 09.30. Men inte jag. Jag har friensmöte mellan 11.30 - 12.30. Men det är helt OK!

Nu - träning inför excelprov som vi har imorgon. Hjälp, jag kan inget! HEJA SPEMM!

Dagens

Jag glömde ju skriva..

Dagens bästa 2: Susanna skulle förklara för oss hur man räknade bråk på miniräknaren. Då skulle vi använda oss av en knapp som heter "ab/c" När hon skrev det på tavlan såg det ut som det stod "able". Så nu heter den knappen "able" i So1a! :)

Dagens

Dagens bästa: Min och Amelies 50-lappar som bjöd oss på många skratt, haha.

Dagens sämsta: Nationella prov i matte (B-delen) imorgon. Ska jag vara ärlig bryr jag mig inte. Jag kommer inte få MVG och inte höja mig och får man ig så sänker man sig inte i alla fall. Jag har redan visat henne vad jag kan. HA! rätt åt dig samvete, jag har inga skuldkänslor för detta prov!

Dagens funderare: Hur blir det om jag spenderar nästa år borta?

Dagens

Dagens bästa: Jag ska till frankrike!

Dagens sämsta: Jag missade det fina vädret.

I miss you.

image39

Moster, jag saknar dig! <3

Together or apart.

Apart or togheter
(A, i pyamas, haha)

Du finns alltid med mig. Var jag än är! Vi klarar det här! :)


The cut

F?reEfter
Före (Varför är min hårfärg så?)                                         Efter (Nej, jag har inte färgat håret..)


Jag har klippt av 2 dm av mitt hår. Syns dock inte på bilderna.

NU MÅSTE JAG PLUGGA! HEJA EMMA!


Opera?

Imorgon ska jag vara hundvakt åt Aramis, då moster, peter och mormor ska på Opera. Nu har moster fått inflamtion i käkleden och har jätteont. Hon vet nu inte om hon klarar av att åka upp och titta på Operan. Så hon har erbjudit mig. Och nej, jag gillar inte opera. Eller, det vet jag ju inte. Men, det är väl en upplevelse. Så jag ska tänka på saken. Om det finns en biljett över, så varför inte? We'll see about that.

Nu ska jag ut och övningsköra :)

No suprise today..

Ladies, det kanske inte blir någon överaskning idag. Men snart! Håll ut! :)

Haha, överaskningen blev av, trots allt. Vet inte om man kan kalla det överraskning, men jag har i alla fall klippt mig. Bilder kommer sen.

Nu - Laga middag.


Gårdagens

Blogg.se strulade som vanligt igår..

Dagens bästa: En liten Linnea är född! ♥

Dagens bästa bror: går till min underbara tvillingbror som fixade one tree hill till mig igår. TACK!

Dagens sämsta: Jag missade när Amelie sjöng..  :(

Nationella

8.30 - 11.00 har vi nationella prov i engelska. Läs- och hörförståelse. Vi får se hur det går. Har en förmåga att sjunka in i en annan värd när jag MÅSTE lyssna på något.

Nu - frukost och sen skolan.


och så var veckan nästan slut

För So1a är det skola måndag och tisdag. Sedan är onsdagar, torsdagar och fredgar nästan lediga. Skönt! Idag ska kompenidumet om kommunikation lämnas in. Ska lägga in två bilder till bara, så skickar jag det när jag kommer hem från skolan. Imorgon ska vi lämna in etanolskiten. Jag är inte klar.. Men jag hinner idag! :)

Nu - Frukost!

På fredag...

...händer det grejer. Vänta och se! =)

Prooouten och Spemm-veckan...

...från ett annat perspektiv :)

Kolla det
här!

Ny månad

Redan Maj. Herregud. Tiden går snabbt. Sitter här och äter mina underbart goda stekta paprikor. Jag älskar det! Jag har använt morgonen till att läsa mina arbeten som ska in denna vecka och gjort lite ändringar. Jag är dock inte klar än så får väl forsätta snart. Idag ska jag nog ha en lugn hemma dag. Måste njuta lite av sista lediga dagen.

Later